Gelinim Mutfakta 18 Mayıs Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 18 Mayıs Pazartesi günü yeni yarışmacıların da dahil olmasıyla yepyeni bir haftaya başlıyor. Hanımların ekran başından zevkle izledikleri programın ilk bölümünde yarışmaya dahil olan kaynana ve gelin belli olacak. Peki, Gelinim Mutfakta 18 Mayıs Puna durumu nasıl oldu? İşte detaylar

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta 18 Mayıs Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 18 Mayıs 2020 Pazartesi günü yeni yarışmacıların da gelmesiyle birlikte bir haftanın daha açılışını yapıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle birçok program yayına ara verirken hiç ara vermeden devam eden Gelinim Mutfakta yarışması her hafta yeni yemek tarifleri, yeni eğlenceli sahnelerle seyircinin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Fatih Ürek'in sunumunu yaptığı yarışmada dört kaynana ve dört gelin bütün hünerlerini ortaya sererek günün en yüksek puanını almaya çalışıyor. Sonuçta işin ucunda çeyrek altın, haftanın sonunda ise 5 altın bilezik var. Peki, Gelinim Mutfakta 18 Mayıs Puan Durumu nasıl oldu, çeyrek altını kazanan gelin kim oldu, puan tablosu nasıl şekillendi? Bugün hangi gelin birinci oldu?

Bilindiği gibi yarışmaya katılan dört kaynana ve dört gelin, hafta boyunca yarışmalardan en yüksek puanı almaya çalışıyorlar. Gelinler yemeklerini yaparak kaynanalara sunuyorlar. Kaynanalar ise yemeklerden tattıktan sonra hangi yemeğin kime ait olduğunu bilmeden puanlama yapıyor. Kaynanalar genel olarak kendi gelininin tabağını bulmaya çalışarak ona en yüksek puanı verir. Bazı kaynanalar uzun zamandır yarıştıkları için artık işin püf noktasını biliyor ve kendi gelinlerinin tabağın hemen bulabiliyor. Ancak bazı kaynanalar ise acemiliklerinden dolayı kendi gelinlerinin tabaklarını bulamıyor ve geldikleri gibi eleniyorlar. 

Günlük birincilikler gelinlere birer çeyrek altın kazandırırken, haftalık birincilikler ise gelinlere 5 altın bilezik ödülü getiriyor. Birincilerin yüzü ödülle gülerken, sonuncu olanlar ise maalesef yarışmadan elenmek durumunda kalıyor. Bu nedenle yarışmada acemi kalmak ya  da kendi gelininin tabağını bulamamak son derece dezavantajlı bir durum olark görünüyor. 

GELİNİM MUTFAKTA 18 MAYIS PUAN TABLOSU

Gelinim Mutfakta 18 Mayıs günü yarışan gelinlerin yaptıkları yemeklerden sonra kaynanalarından aldıkları puanlar yavaş yavaş belli olmaya başladı. Peki, hangi gelin hangi kaynanadan kaç puan aldı. 

İşte 18 Mayıs puan tablosu: 

TABLO Elif Hatice Neslihan Dilek
Reyhan  1  4  5  3
Hüsniye  5  3  1  1
Çiğdem  1  2  2  5
Nur  5  1  1  4
Toplam  12  10  9  13

 

Günün birincisi Dilek oldu. Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını Dilek aldı.

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Yarışmanın Cuma günkü final etabında haftanın en yüksek puanını alarak beş altın bileziği kazanan gelin ve kaynana ile haftanın en düşük puanını alan gelin ve kayanan belli olmuştu. Yüksek puanı alan gelin ve kaynana ödül alırken, düşük alanlar ise elendi. 

Geçen hafta en yüksek puanı alan gelin 69 puan ile Elif gelin oldu. Elif hafta boyunca da birincilikler kazanarak çeyrek altınların sahibi olurken, haftanın son gününde de bilezikleri kazandı. Hatice 62, Neslihan 56, Kıymet ise 41 puan aldı. Haliyle en düşük puanı alan Kıymet yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. 

GELİNİM MUTFAKTA 18 MAYIS PAZARTESİ FRAGMANI 

Gelinim Mutfakta 526. Bölüm Fragmanı şöyle:

Yorumlar