Gelinim Mutfakta 15 Nisan Çarşamba puan durumu ne oldu, kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 15 Nisan puan durumu, kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta yeni bölüm kim kazandı, gelinim mutfakta birinci kim? Gelinim Mutfakta canlı izle, 14 Nisan puan durumu ne oldu? Fatih Ürek'in unumu ile Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan program yine eğlenceli bölü ile ekranda

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta 15 Nisan puan durumu

Gelinim Mutfakta 15 Nisan puan durumu ne oldu? Reyhan kaynana, Nilgün kaynana, Özden kaynana ve Hüsniye kaynana ile yine eğlenceli dakikalar başladı. Haftanın üçüncü gününde kıyasıya rekabet devam ediyor. Gelinim Mutfakta Kim birinci oldu?  Gelinim Mutfakta 15 Nisan puanları ve merak ettiğiniz tüm diğer soruların cevabı yazımızda.

Gelinim Mutfakta 15 Nisan puanlaması nasıl oldu? Yağnur, Burçin, Hatice ve Neslihan gelinler yine kıyasıya rekabet içinde. Gelinler dün Gelinim Mutfakta yarışmasında 'Tavuk Kokoreç' yaptılar. Gelinim Mutfakta yeni bölüm fragmanı ve Gelinim Mutfakta 14 Nisan puan durumu yazımızda. Ayrıca Gelinim Mutfakta Canlı izleme linkini de yazımızda bulabilirsiniz.

İçindekiler:

Gelinim Mutfakta 15 Nisan Puan Durumu  

Gelinim Mutfakta Fragmanı

Gelinim Mutfakta Canlı İzle

Gelinim Mutfakta Başvuru Nasıl Yapılır?

Fatih Ürek Kimdir?

 

Peki, Gelinim Mutfakta puan durumu nasıl oldu? Gelinim Mutfakta 15 Nisan Çarşamba puan durumu, kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı?

GELİNİM MUTFAKTA 15 NİSAN PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 15 Nisan Puan durumu ne oldu izleyici tarafından merak ediliyor. Bugün gelinler yine lezzetli bir tarif ile yarıştılar. Peki Gelinim Mutfakta bugünkü puan durumu ne oldu? Dün Yağnur ve Hatice 12 puan alarak kuraya kalmıştı. Kuradan çıkan gelin Yağnur oldu. Hatice'nin kocası stüdyoya tek bir gül yolladı ancak Hatice için değil annesi Hüsniye hanım için bunu gören Hatice ekranlardan kocasına meydan okudu akşam eve gelince sorucam sana dedi.

15 Nisan Gelinim Mutfakta Puanları izleyici tarafından merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, puan durumu?

  Yağnur Neslihan Burçin Hatice
Nilgün
Hanım
5 1 2 4
Reyhan Hanım 5 4 1 4
Özden Hanım 3 2 1 5
Hüsniye Hanım 1 3 2 5
Toplam Puan  14 10 6 18

 

Gelinim Mutfakta günün birincisi Hatice oldu. Hatice 18 puan alarak rakiplerini geride bıraktı. Günün sonuncusu ise 6 puanla Burçin gelin oldu. 

Gelinim Mutfakta Puanlar

GELİNİM MUTFAKTA FRAGMANI  

 

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE

Kanal D ekranlarında Hafta İçi her gün saat 12:15'de yayınlanan ve çok sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta yine heyecan ve eğlenceli dolu bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Yarışmanın 503. bölümü sevenleri ile buluştu. Gelinim Mutfakta 15 Nisan CANLI İZLE

GELİNİM MUTFAKTA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sevilen program Gelinim Mutfakta için başvuru nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

Kayın validenizin ve sizin vesikalık fotoğrafınız bilgisayarınızda yüklü bulunması gerekiyor. Fotoğraflarınızı hazır ettikten sonra aşağıdaki formu doldurmanız gerekmektedir. Formun üzerine tıklayarak Gelinim Mutfakta Başvuru Formuna ulaşabilirsiniz. 

Gelinim Mutfakta Başvuru Formu

FATİH ÜREK KİMDİR?

Fatih Ürek, 3 Nisan 1956 yılında doğdu. Aslen Erzurumludur. 63 yaşında olan ünlü sunucunun asıl mesleği müzisyenlik ve şarkıcılıktır. 1993 yılında adım attığı sanat hayatında halen başarılı bir şekilde varlığını sürdürmektedir.

20'li yaşlarına kadar tiyatro çalışmalarında bulunan Fatih Ürek, tiyatro hayatına bu yaşlarda son verdi. Daha sonra çeşitli mesleklerde çalıştı. Ardından ses sanatçısı olma yolunda profesyonel adım attı. İlk albümü 'Yaktı Yaktı' dır. Çıkardığı albümlerinin yanı sıra bir çok filmde de rol almıştır. 

Kaynak: Kanal D, Sonhaberler

Yorumlar