Gelinim Mutfakta 14 Nisan Salı puan durumu ne oldu?

Gelinim Mutfakta 14 Nisan puan durumu? Gelinim Mutfakta yeni bölüm kim kazandı, gelinim mutfakta birinci kim? Gelinim Mutfakta yeni yarışmacılar kimler, 14 Nisan puan durumu ne oldu?

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta 14 Nisan puan durumu

Gelinim Mutfakta 14 Nisan puan durumu ne oldu? Reyhan Hanım yarışmaya bu hafta da Neslihan ile katıldı, Gelinim Mutfakta Ezgi ne zaman dönecek diye merak edilmeye başladı.Gelinim Mutfakta yeni haftaya yeni bölüm heyecanıyla başladı. Geçen hafta 500. bölüm olması sebebi ile eleme olmadı. Gelinim Mutfakta Kim birinci oldu?  Gelinim Mutfakta 14 Nisan puanları ve merak ettiğiniz tüm diğer soruların cevabını sonhaberler sitesinde bulabilirsiniz.

Gelinim Mutfakta 14 Nisan puanlaması asıl oldu? Sevilen yarışma, Fatih Ürek'in sunumu ile ekranlardaki yerini aldı. Yağmur, Burçin, Hatice ve Neslihan gelinlerle Nilgün, Reyhan, Özden ve Hüsniye kaynanalar yarışmaya eğlenceli dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Gelinim Mutfakta yeni bölüm fragmanı ve Gelinim Mutfakta 14 Nisan puan durumu yazımızda.

İçindekiler:

Gelinim Mutfakta 14 Nisan Puan Durumu  

Gelinim Mutfakta 13 Nisan Puan Durumu  

Gelinim Mutfakta Fragmanı

Gelinim Mutfakta Canlı İzle

Gelinim Mutfakta Başvuru Nasıl Yapılır?

Fatih Ürek Kimdir?

 

Peki, Gelinim Mutfakta puan durumu nasıl oldu? Gelinim Mutfakta 14 Nisan Salı puan durumu, kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı?

GELİNİM MUTFAKTA 14 NİSAN PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 14 Nisan Puan durumu ne oldu izleyici tarafından merak ediliyor. Bugün gelinler yine lezzetli bir tarif ile yarıştılar. Peki Gelinim Mutfakta bugünkü puan durumu ne oldu? Geçen haftanın kaznaanı Burçin gelin oldu. Burçin gelin 5 altın bileziği koluna takarak bugün yarışmaya devam ediyor.

14 Nisan Gelinim Mutfakta Puanları izleyici tarafından merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?

  Yağnur Neslihan Burçin Hatice
Nilgün
Hanım
5 3 4 1
Reyhan Hanım 5 1 3 1
Özden Hanım 1 2 3 5
Hüsniye Hanım 1 4 1 5
Toplam Puan  12 10 11 12

 

Gelinim Mutfakta kazananı belirlemek için Yağnur ve Hatice arasında kura çekildi. Kurada Yağnur çıktı. Hatice ve kaynanası çeyreğin çıkması için totem tutmuştu ancak totem tutmayınca kayınvalidesi Hatice'ye kızdı. 

GELİNİM MUTFAKTA 13 NİSAN PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 13 Nisan Puan durumu ne oldu izleyici tarafından merak ediliyor. Bugün gelinler yine lezzetli bir tarif ile yarıştılar. Peki Gelinim Mutfakta bugünkü puan durumu ne oldu? Geçen haftanın kaznaanı Burçin gelin oldu. Burçin gelin 5 altın bileziği koluna takarak bugün yarışmaya devam ediyor.

13 Nisan Gelinim Mutfakta Puanları izleyici tarafından merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta Puanlar

İşte 13 Nisan 2020 Pazartesi Gelinim Mutfakta Puan Durumu:

  Yağnur Neslihan Burçin Hatice
Nilgün
Hanım
1 1 4 5
Reyhan Hanım 5 3 1 4
Özden Hanım 2 3 5 1
Hüsniye Hanım 2 1 2 5
Toplam Puan  10 8 12 15

 

Gelinim Mutfakta günün birincisi Hatice oldu. Hatice 15 puanla çeyrek altını kazandı. 

GELİNİM MUTFAKTA FRAGMANI  

 

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE

Kanal D ekranlarında Hafta İçi her gün saat 12:15'de yayınlanan ve çok sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta Fatih Ürek'in muhteşem sunumu ile ekranlardaki yerini aldı. Gelinim Mutfakta 14 Nisan CANLI İZLE

GELİNİM MUTFAKTA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sevilen program Gelinim Mutfakta için başvuru nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

Kayın validenizin ve sizin vesikalık fotoğrafınız bilgisayarınızda yüklü bulunması gerekiyor. Fotoğraflarınızı hazır ettikten sonra aşağıdaki formu doldurmanız gerekmektedir. Formun üzerine tıklayarak Gelinim Mutfakta Başvuru Formuna ulaşabilirsiniz. 

Gelinim Mutfakta Başvuru Formu

FATİH ÜREK KİMDİR?

Fatih Ürek, 3 Nisan 1956 yılında doğdu. Aslen Erzurumludur. 63 yaşında olan ünlü sunucunun asıl mesleği müzisyenlik ve şarkıcılıktır. 1993 yılında adım attığı sanat hayatında halen başarılı bir şekilde varlığını sürdürmektedir.

20'li yaşlarına kadar tiyatro çalışmalarında bulunan Fatih Ürek, tiyatro hayatına bu yaşlarda son verdi. Daha sonra çeşitli mesleklerde çalıştı. Ardından ses sanatçısı olma yolunda profesyonel adım attı. İlk albümü 'Yaktı Yaktı' dır. Çıkardığı albümlerinin yanı sıra bir çok filmde de rol almıştır. 

Kaynak: Kanal D, Sonhaberler

Yorumlar