Gecenin Ucunda neden yok? Gecenin Ucunda neden final yapıyor?

Gecenin Ucunda dizisinin neden bu akşam kendi saatinde yayınlanmadığını merak eden seyirciye üzücü haber geldi. Dizinin neden yayınlanmadığı belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Gecenin Ucunda neden yok? Neden final?

Gecenin Ucunda neden yok, final mi yaptı, artık yayınlanmıyor mu sorularının cevapları seyircisini üzecek türden. 

Star TV'de yayınlanan ve başrollerinde Kadir Doğulu ile eşi Neslihan Atagül'ün oynadığı Gecenin Ucunda dizisi için üzücü haber geldi. 

GECENİN UCUNDA NEDEN YOK?

Gecenin Ucunda dizisi yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edildi. Her salı akşamı Star TV'de yayınlanan Gecenin Ucunda dizisi final bölümü ile ekranlara veda edecek. Star TV yayın akışında dizinin yayın saatinde Yalı Çapkını dizisinin yayınlandığı görüldü. 

Gecenin Ucunda final bölümünün yayın saatinde bir değişiklik meydana geldi. İş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide'nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu edinen Gecenin Ucunda dizisi 26. bölümü ile final yapacak. İşte 25 Nisan 2023 Star TV yayın akışı ile Gecenin yayın saati...

Başrollerinde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun yer aldığı Gecenin Ucunda dizisi 26. bölümü ile final yaparak ekranlara veda edecek.

Star TV'nin yayın akışına göre Gecenin Ucunda dizisi Yalı Çapkını dizisinin hemen ardından saat 22:45'de yayınlanacak.

25 NİSAN 2023 STAR TV YAYIN AKIŞI

07:00 Mesut Yar İle Bugün

09:30 Sabahın Sultanı Seda Sayan

13:00 Serap Paköz İle Gerçeğin Peşinde

16:00 Söz

18:15 Star Haber

19:00 Çok Güzel Hareketler 2

20:00 Yalı Çapkını

22:45 Gecenin Ucunda - Final

02:00 Yerli Dizi Tekrar04:15 Sabahın Sultanı Seda Sayan - Tekrar

Yorumlar