Gazetelerin bugünkü manşetleri: 24 Temmuz 2020 günün gazete manşetleri

Gazeteler ve gazete manşetleri; Gazetelerin 24 Temmuz 2020 tarihinde çıkan manşetlerinde hangi haberler var, hangi gazete hangi konuyu öne çıkardı. 24 Temmuz Cuma günkü Sözcü, Yeni Şafak, Cumhuriyet ve Karar gazetelerinin manşetlerinde hangi haberler vardı? İşte günün gazete manşetleri

Google Haberlere Abone ol
Gazeteler - 24 Temmuz günün gazete manşetleri

Gazeteler, 24 Temmuz 2020 Cuma günü Türkiye'de yayınlanan gazetelerin manşetlerinde hangi konular öne çıktı, hangi gazete hangi konuyu manşetine taşıdı? Gazetelerin bugünkü manşetlerinde neler vardı? Sözcü gazetesi manşetinde ne vardı? Yeni Şafak hangi manşetle çıktı? Günlük gazete başlıkları 24 Temmuz Cuma günü hangi konuları içeriyordu? işte detayları:

İşte gazetelerin bugünkü manşetleri:

Akşam gazetesi 24 Temmuz günkü manşetini Ayasofya Camii'nin yeniden açılmasına ayırdı. Gazete, "Ayasofya Camii'nde ilk namaz" manşetiyle çıktı. Manşet haberinde, Ayasofya-i Kebir camii 86 yıl sonra bugün kılınacak Cuma namazıyla yeniden ibadete açılıyor, denildi. Haberde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Ayasofya Camii'nin açılışından hemen önceki son kontrolleri yaptığı ve resim çekindiği konusu da işlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın YAŞ kararları öncesinde Anıtkabir'e yaptığı ziyaret de Akşam gazetesinnin sürmanşetini süsledi.

Dünya gazetesi 24 Temmuz manşetinde, "Kredi hız kesti faiz yükselişte" başlığıyla çıktı. Gazete haberinde, "Veriler, düşük faiz ve aktif rasyosu desteğiyle sağlanan kredi genişlemesinde sona gelindiğine işaret ediyor. Konut kredisinde artış yüzde 5,4'ten yüzde 2,9'a geriledi" şeklinde yazdı.

Sözcü gazetesi bugünkü manşetinde Tümamirellikten istifa eden Cihat Yaycı ile yaptığı röportajı verdi. Gazete, Cihat Yaycı'nın, "FETÖ'yle mücadele için 2000'den sonra ÖSYM sorularını çalanlar bulunmalı" şeklindeki ifadelerini manşetine taşıdı.

Yeni Şafak gazetesi 24 Temmuz 2020 günkü manşetini Ayasofya Camii'nin yeniden ibadete açılmasına ayırdı.

Gazete, "Şükür kavuşturana diriliş günü" manşetiyle çıktı.

TÜM MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar