Gazetelerin bugünkü manşetleri 18 Nisan 2018

Türkiye'de 18 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan gazetelerin öne çıkardığı haberleri ve manşetleri... Gazetelerin tamamı bugün manşetlerine Bahçeli'nin dün yaptığı erken seçim çağrısını taşıdı.

Google Haberlere Abone ol
Gazetelerin bugünkü manşetleri 18 Nisan 2018

Sonhaberler.com | Haber Merkezi

Akşam gazetesi, "2019'a kadar beklemeyelim" başlığıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dünkü grup toplantısı sırasında yaptığı erken seçim çağrısını manşetine taşıdı. 

Birgün gazetesi, "Yönetememe krizi seçime götürüyor" başlığıyla Bahçeli'nin erken seçim çağrısının danışıklı olduğunu ileri sürerek muhalefetin görüşlerine haberin detayında yer verdi.

Cumhuriyet gazetesi, "Erken seçim yolda" başlığıyla verdiği erken seçim çağrısı için, "İttifak çatırdıyor" alt başlığıyla verdi. 

Dünya gazetesi, "Erken seçim çağrısı iş dünyasını böldü" başlığıyla çıkarak, erken seçim çağrısına ekonomi dünyasından baktı. Gazete, bazı iş dünyası örgütlerinin erken seçim çağrısını desteklediğini ancak TÜSİAD'ın ise karşı çıktığına dikkat çekti.

Habertürk gazetesi, "Bahçeli'den seçim bombası" manşetiyle çıktı. Gazete, gözlerin bugün yapılacak Erdoğan-Bahçeli zirvesine çevrildiğini yazdı.

Hürriyet gazetesi, "Seçim dedi tarih verdi" manşetiyle Bahçeli'nin dünkü çağrısını manşetinden verdi. Gazete, haberin detayında bahçelinin açıklamaları ile iktidar ve muhalefetin ilk tepkilerine yer verdi.

Karar gazetesi, "Bahçeli sürprizi" manşetiyle çıktığı bugünkü sayısında Bahçeli'nin "Bu işi uzatmaya gerek yok" sözlerine dikkat çekti.

Milli gazete, "2019'a kadar gitmez" manşetiyle çıktığı bugünkü sayısında, "Türkiye'nin çığ gibi büyüyen sorunları ve iktidarın yanlış politikaları durumu iyice içinden çıkılmaz hale getirdi, ekonomideki kri hali eklenince lafla peynir gemsinin yürümeyeceği anaşıldı" diye yazdı.

Milliyet gazetesi, "Seçim çıkışı" maneştiyle çıktı. Bahçeli'nin yaptığı erken seçim çağrısına yer verdi. 

Sabah gazetesi, "Bahçeli: Erken seçim, Erdoğan: Görüşeceğiz" manşetiyle çıktı. Gazete, AK Parti Grubu'nda cumhur ittifakı için 2019 seçimleri vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine dikkat çektikten sonra Erdoğan'ın bugün Bahçeli ile konuyu görüşeceğini hatırlattı.

Sözcü gazetesi, "Erken seçim bombasını yine Bahçeli patlattı" manşetiyle çıkarak daha önceki yıllarda da Bahçeli tarafından erken seçim çağrıları yapıldığı imasında bulundu. 

Star gazetesi, "Erken seçim için karar günü" manşetiyle çıktığı bugünkü sayısında, Bahçeli'nin çağrısının siyaset kulislerinde yarattığı hareketliliğe dikkat çekti. 

Yeni Birlik gazetesi, "Ok yaydan çıktı" manşetiyle erken seçim çağrısını manşetten verdi. 

Yeni Şafak gazetesi de Bahçeli'nin erken seçim çağrısını bugün manşetine taşıdı ancak gazete daha farklı bir başlık kullanarak, "Diriliş sandığı" ifadesini kullandı. Gazete, erken seçim çağrısının siyaset ve iş dünyasını umutlandırdığını yazdı. Aynı manşette Erdoğan ile Bahçeli'nin bugün görüşeceğine de dikkat çekildi.

Yorumlar