Gazete manşetleri - 29 Nisan 2018

Gazeteler, bugün Türkiye ve dünya gündemine ilişkin hangi manşetleri attı? 29 Nisan 2018 tarihli Sabah, Hürriyet, Yeni Şafak, Sözcü, Milliyet, Habertürk, Vatan, Türkiye, Takvim, Star gibi gazete manşetlerinde bugün hangi haberler yer buldu? Gazetelerin birinci sayfalarında neler var? İşte Günün gazete manşetleri (29 Nisan 2018 Pazar)

Google Haberlere Abone ol
Gazete manşetleri - 29 Nisan 2018

29 Nisan 2018 Pazar günü Türkiye'de yayınlanan gazetelerin öne çıkardığı haberleri, birinci sayfaları ve manşetlerinde neler vardı? Gazete haberleri en çok takip edilen Hürriyet, Sabah, Habertürk, Yeni Şafak, Sözcü, Star, Karar ve Cumhuriyet gibi gazeteler bugün hangi manşetleri attı? Gazete manşetleri sonhaberler.com'da her sabah sizlerle.

Sonhaberler.com | Haber Merkezi

Akşam gazetesi bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir mitinginde yaptığı konuşmayı, "Beni Soros değil milletim getirdi" manşetiyle öner çıkardı. Gazete, Erdoğan'ın "Bunlar siyaseti millete hizmet için değil, içerideki ve dışarıdaki Sorosları'ın talimatları için yapıyorlar. Beni Soros getirmedi, alırsa da milletim alır" sözlerine yer verdi.

Cumhuriyet gazetesi, "Şapkasını aldı gitti" manşetiyle Abdullah Gül'ün dünkü konuşmasını öne çıkardı. Gazete, Genelkurmay Başkanı Akar'ın Gül'ü ziyaret ettiğini iddia ederek, Gül'ün aday olmadığını yazdı.

Dünya gazetesi, "Şirketinizi içindeki İrlandıallılara dikkat" başlığıyla çıktığı bugünkü sayısında, Ünlü Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin Türkiye-İrlanda milli maaçının ardından "İrlanda'yı yendik ama önemli olan içimizdeik İrlandalıları yenmek" şeklindeki cümlesini hatırlattıktan sonra bu sözün günümüz dünyasındaki şirketlerin siber güvenliğinde de geçerli olduğunu yazdı. Gazete, uzmanların şirketteki kötü niyetli çalışanlara karşı siber uyarılarda bulunduğunu belirtti. 

Habertürk gazetesi, "Karakutu döküldü" manşetiyle çıktı. Gazete, Çiftlik Bank vurgununun kilit ismi Cumhur Yurdakul'un itiraflarına yer verdi. 

Hürriyet gazetesi, "Trajikomik kurtuluş" manşetiyle çıktığı bugünkü sayısında, kendisini tekk eden eşi ve sevgilisini öldürmek için pusu kuran Gökhan Orhan Çevirenlerden'in polis tarafından hırsızlık zannıyla gözaltına alındığını, bu yüzden cinayet işleyemediğini ve devletten tazminat talep ettiğini yazdı.

 Milliyet gazetesi, "Gündem yine bedelli oldu" manşetiyle bedelli askerlik tartışmalarının yeniden gündeme geldiğini öne çıkardı.
 
Sabah gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün İzmir'de yaptığı konuşmasının Kılıçdaroğlu ile ilgili olan kısmını öne çıkardı. Gazete, "Yandın Kemal yandın sen darbecisin" başlığını attı. 

Sözcü gazetesi, "Saray da Gül de Akar da çıksın açıklasın, bu vahim iddia doğru mu değil mi?" başlığıyla çıktığı bugünkü sayısında Orgeneral Akar'ın Abdullah Gül'ü ziyaret ettiği iddiasını manşetine taşıdı. 

Star gazetesi bugünkü manşetine Erdoğan'ın "Derdimiz milletin ittifakı" sözlerini taşıdı. 

Yeni Şafak gazetesi de bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün İzmir'de gündeme getirdiği Soros konusunu manşetine taşıdı. Gazetenin manşet haberinde, "Türkiye tarihinin en kritik seçimine hazırlanırken, Ankara kulisleri daha önce eşi görülmemiş söylentilerle çalkalanıyor. On binlerce euro maaş alan bazı kişiler, aday olma bahanesiyle parti parti dolaşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Muhalefetin Sorosları çoktur" ifadesi, gözleri bu kadar yüksek maaşları bırakıp siyasete göz kırpan isimlere çevirdi." şeklinde yazdı.

BÜTÜN GAZETE MANŞETLERİ

Türkiye'de 29 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan bütün gazetelerin manşetlerini ise aşağıdaki linke tıklayarak bulabilirsiniz.. Günün gazete manşetleri ile ilgili haberimizi sizin için hazırladık. İşte günün gazete manşetleri:

Yorumlar