Gaddar oyuncuları kim, konusu nedir?

Gaddar dizisi oyuncuları arasında kimler var, dizinin konusu nedir soruları ilk bölüm itibariyle merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Gaddar oyuncuları kim, konusu nedir?

Gaddar dizisinin FOX TV'de yayınlanmaya başlamasıyla dizinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. 

GADDAR DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU VE KONUSU

OYUNCU KADROSU

Gaddar, Ay Yapım tarafından üretilen ve 19 Ocak 2024'te ilk bölümüyle ekranlara gelmesi beklenen bir televizyon dizisidir. Dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak bulunuyor. Ayrıca, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi önemli isimler de kadroda yer alıyor.

DİZİNİN KONUSU

Gaddar dizisi, askerlik görevini tamamlayıp evine dönen Dağhan'ın (Çağatay Ulusoy) yaşamını ele alıyor. Dağhan'ın hayatı, geri döndüğünde tamamen değişmiştir. Sevgilisi Aydan (Sümeyye Aydoğan) ona haber vermeden terk etmiş, kardeşi Rüzgar (Fatih Berk Şahin) karanlık bir dünyaya düşmüştür. Dağhan, yaşadığı bu travmatik olaylar sonucu acımasız bir katil olma yolunda ilerlemektedir.

Dizide Aydan karakteri, 27-28 yaşlarında, mahalle kültürüyle büyümüş bir kadın olarak tasvir ediliyor. Erken yaşta babasını kaybetmiş Aydan, hayata karşı dirençli ve haksızlıklara boyun eğmeyen bir karakter olarak öne çıkıyor.

Sümeyye Aydoğan tarafından canlandırılan Aydan karakteri, oyuncunun daha önceki rollerinden farklı olarak, mahalle kültürünün etkisinde büyümüş ve içinde güçlü bir eril yan taşıyan bir kişiliğe sahip.

Yorumlar