Fenerbahçe canlı izle, internetten maç izle, Canlı Maç İzle

Fenerbahçe Anderlecht maçı izle... UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda bu akşam saat 18.50'de oynanacak Fenerbahçe Anderlecht maçının internet üzerinden izlemek isteyen futbolseverler şimdiden arayışa başladı. Fenerbahçe Anderlecht maçını internet üzerinden nasıl izleyebilirim arayışına giren futbolseverler için gerekli olan bilgilerin derlemesini yaptık. Detaylar haberimizde

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe canlı izle, internetten maç izle, Canlı Maç İzle

Fenerbahçe Anderlecht maçı izle... Fenerbahçe Anderlecht maçı bu akşam saat 18:50'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanıyor.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu dördüncü maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Belçika'nın Anderlecht takımını konuk edecek. Gruptan çıkmak adına oldukça önemli olan bu müsabaka öncesi, sporseverler de maça dair detayları sorguluyor. Peki, Fenerbahçe Anderlecht maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? Karşılaşmanın 11'leri belli oldu.

İŞTE KARŞILAŞMANIN 11'LERİ

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Harun, Şener, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Jailson, Eljif, Valbuena, Ayew, Frey, Slimani

Anderlecht'nin ilk 11'i: Didillon, Saelemaekers, Vranjes, Bornauw, Milic, Kums, Trebel, Gerkens, Makarenko, Dimata, Bakkali

CANLI ANLATIM

45' Landry Dimata'nın ceza sahası dışından sol çaprazdan çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.
45' Sol kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Adrien Trebel geçiyor. Trebel'in ortası kalecimiz Harun Tekin'de kalıyor.
45' İlk yarının sonuna en az 3 dakika ilave ediliyor.
43' Elif Elmas'ın Zakaria Bakkali'ye yaptığı faulün ardından ceza sahası yayının hemen dışından kazanılan serbest vuruşta topun başına Adrien Trebel geçiyor. Adrien Trebel'in çektiği şut üst direğe çarpıp oyun alanının dışına çıkıyor.
40' Pieter Gerkens'in pası ile ceza sahası dışında sağ çaprazda buluşan Zakaria Bakkali'nin çektiği şut Martin Skrtel'dan dönüyor.
36' Zakaria Bakkali'nin ceza sahasının hemen dışından sağ kanattan yaptığı orta etkisiz oluyor.
32' Savunmanın uzaklaştırmak istediği topla ceza sahasının hemen dışında buluşan Elif Elmas'ın gelişine çektiği şut kaleci Thomas Didillon'da kalıyor.
30' Karşılaşmada 30 dakikalık bölüm geride kalırken Anderlecht'in topla oynama oranında %57'ye %43 üstünlüğü bulunuyor.
26' Landry Dimata'nın pası ile ceza sahasının hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Antonio Milic'in çektiği şut savunmamızdan sekip kornere çıkıyor.
19' Michael Frey'in pası ile sol çaprazda topla buluşan Hasan Ali Kaldırım, ceza sahası içerisine girdikten sonra altıpasın hemen dışından şutunu çekiyor, ancak bu şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.

19'  Michael Frey'in pası ile sol çaprazda topla buluşan Hasan Ali Kaldırım, ceza sahası içerisine girdikten sonra altıpasın hemen dışından şutunu çekiyor, ancak bu şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.
18' Şener Özbayraklı'nın sağ kanattan yaptığı orta ile penaltı noktası üzerinde topla buluşan Islam Slimani'nin kafa vuruşu az farkla yandan dışarı çıkıyor.
18' Sağ kanattan kazandığımız köşe vuruşunda topun başına Mathieu Valbuena geçiyor. Valbuena'nın ortası herkesi aşıyor ve top oyun alanının dışına çıkıyor.
15' Mathieu Valbuena'nın sağ kanattan yaptığı orta ile ön direkte buluşan Islam Slimani'nin kafa vuruşu az farkla üstten dışarı çıkıyor.
14' Landry Dimata'nın pası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Zakaria Bakkali'nin çektiği şut yan ağlarda kalıyor.
10' Andre Ayew'in ceza sahasının hemen dışından sağ çaprazdan çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.
10' Landry Dimata'nın pası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda buluşan Pieter Gerkens'in çektiği şut savunmamızdan sekip kalecimiz Harun Tekin'de kalıyor.
9' Sağ çaprazdan topla birlikte ceza sahası içerisine giren Alexis Saelemaekers'in çektiği şut Martin Skrtel'dan dönüyor.
3' Anderlecht yarı alanının ilk metrelerinde hava topu mücadelesinde Landry Dimata'nın yaptığı sert müdahale ile yerde kalan Jailson, kısa süreli bir sakatlık yaşıyor.
1' Sol kanattan Mathieu Valbuena'nın yaptığı orta ile ön direkte buluşan Islam Slimani'nin kafa vuruşu kaleci Thomas Didillon'da kalıyor.
1' Karşılaşma Anderlechtli futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.

MAÇ BEINSPORT'TA CANLI

Fenerbahçe Anderlecht maçını Türkiye dışında birçok spor kanalı da canlı olarak yayınlayacak. Bu kanallardan birçoğunun internet yayını da bulunuyor. İşte dünyanın farklı bölgelerinden o televizyon kanalları ve frekansları:

FENERBAHÇE ANDERLECHT MAÇINI VEREN YABANCI KANALLAR

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD. CBC Sport.

AZ TV FREKANS AYARLARI
Uydu: Azerspace-1
Frekans: 11169

Sembol: 20400

Fec: 5/6

Polarizasyon: H- YatayA

Az TV Türksat 4A Frekans Bilgisi
Türksat 4A Uydusu: Frekans : 11994 MHz
Türksat 4A Uydusu: Polarizasyon : Dikey – V – (Vertical)
Türksat 4A Uydusu: Sembol oranı (Symbol Rate) : 2222 Ksymb FEC: 3/4
Türksat 4A Uydusu: Frekans : 11947 MHz
Türksat 4A Uydusu: Polarizasyon : Yatay -H – (Horizontal)
Türksat 4A Uydusu: Sembol oranı (Symbol Rate) : 29500 Ksymb FEC: 5/6

CBC SPORT NASIL İZLENİR? FREKANS AYARLARI

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz. 

Yorumlar