Feride öldü mü, diziden neden ayrıldı? Nur Sürer ayrıldı mı?

Camdaki Kız'ın Feride karakterini canlandıran Nur Sürer'in neden diziden ayrıldığı merak ediliyor. Dizinin son bölümünde Feride, Nalan'ın gizemli babasının ortaya çıkmasıyla artık daha fazla dayanamayarak kalp krizinden hayatını kaybediyor. Peki, Feride diziden ayrıldı mı, neden?

Google Haberlere Abone ol
Feride diziden neden ayrıldı? Nur Sürer ayrıldı mı

Camdaki Kız Feride öldü mü, diziden ayrıldı mı soruları aynı zamanda Nur Sürer Camdaki Kız dizisinden çıktı mı sorularıyla birlikte soruluyor. 

Camdaki Kız dizisinin ana karakterlerinden hatta dizideki bütün gizemli olayların kara kutusu konumundaki Feride hanım son bölümde yaşanan hadiseye karşı daha fazla dayanamıyor. 

Uzun yıllardır ortada görünmeyen Nalan'ın gizemli babası bir anda ortaya çıkarak her şeyi alt üst etmek üzere. Bu duruma şahitlik eden Feride, yaşananlara daha fazla dayanamayarak kalp krizinden ölüyor. Peki, Feride gerçekten diziden ayrıldı mı, Nur Sürer Camdaki Kız dizisine veda mı etti?

FERİDE ÖLMEDEN BÜTÜN SIRLARI DÖKTÜ

Nalan'ın aslında anneannesi olan Feride, dizinin ve kitabın ana konusu olan gizemlerin tamamını anlattıktan sonra hayata veda etti. Nalan'ın gerçekte nasıl doğduğunu, babasının aslında kim olduğunu ve neler yaşandığını gözyaşları içerisinde anlattı. Nalan'da ağlaya ağlaya dinlediği gerçek hayat hikayesini ekran başında izleyenler de kendini tutamayarak hüngür hüngür ağladı. 

Feride, Nalan'a aslında babasının büyük dayısı olduğunu ilk kez detaylı bir şekilde anlattı. İstanbul'a üniversitesi okumaya geldiğinde yanlarında kaldığını, kızı Sema ile birlikte abi kardeş gibi yaşadıklarını ancak ilerleyen zamanlarda hayatlarını karartan olayların ortaya çıktını söyledi.

FERİDE NEDEN AYRILDI?

Dizinin hayranlarına üzücü haberimiz var. Maalesef Nur Sürer diziden ayrıldı. Yani birçok kişinin nefretle izlediği Feride karakteri artık dizide olmayacak.

Feride öldü mü, diziden neden ayrıldı? Nur Sürer ayrıldı mı?
Feride, sonunda Nalan'a hikayenin tamamı olmasa da bazı noktaları anlatıyor.

 

Kanal D’nin sevilen dizisi “Camdaki Kız”dan Hande Ataizi’nin ardından Nur Sürer de ayrıldı. ‘Feride’ karakterini canlandıran usta oyuncu son çekim gününde setten çiçekler ve alkışlarla uğurlandı. Ekibin vedası sırasında duygusal anlar yaşandı.

Kanal D’nin perşembe akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizisi “Camdaki Kız”dan geçen hafta ‘Cana’ rolündeki Hande Ataizi ayrılmıştı. Dizinin en önemli karakterlerinden Nalan’ın annesi Feride’yi canlandıran usta oyuncu Nur Sürer de ekibe veda etti.

EN MUTLU OLDUĞUM SET

Nur Sürer, son çekim gününde setten çiçekler ve alkışlarla uğurlandı. Ekibin sürpriziyle pasta da kesen usta oyuncu, yaptığı konuşmada dizi setindeki mutluluğunu dile getirdi: “Bütün setin yaş ortalaması 43 olmuyordur herhalde. Ben sinemaya gireli 43 yıl oldu. Bu kadar zamandır en mutlu olduğum setin burası olduğunu söylemek istiyorum. Kamera arkasındaki çocukların hepsi evladım gibi. Hiçbirinizi unutmayacağım, buraya yine geleceğim.”

Dizinin Rafet’i Tamer Levent de Nur Sürer’in setteki son gününde çektikleri videoları sosyal medyada şu notla paylaştı: “Bugün tören yaptık. Çok sevdiğimiz arkadaşımızın dizideki rolü bitti. Ama çok güzel oynadı, çok sevildi. Ona kızmak isteyenler bile sevdi. Sevgili Nur şimdi diziden ayrılıyor. Merak etmeyin hep görüşeceğiz.”

FERİDE’Yİ ÇOK ÖZLEYECEĞİZ

Nur Sürer, “Camdaki Kız” dizisinde Nalan’ın annesi Feride rolündeydi. Aristokrat bir aileden gelen ve emekli edebiyat öğretmeni olan Feride, geçmişte yaşadığı travma nedeniyle Nalan’ın üzerinde kurduğu baskıyla dizinin en sivri karakterlerinden biriydi. Nur Sürer’in sosyal medyada paylaşılan veda videosuna diziyi yakından takip edenler yorum yağdırdı. İzleyici, Sürer’e “Feride’yi çok özleyeceğiz” şeklinde mesajlar yazdı.

 

Yorumlar