Ferhunde Hanımlar dizisi nerede, ne zaman çekildi?

TRT1 Nostalji kuşağında yayınlanan Ferhunde Hanımlar dizisi nerede, ne zaman çekildi merak konusu oldu. İşte Ferhunde Hanımlar ile ilgili merak edilenler.

Google Haberlere Abone ol
Ferhunde Hanımlar dizisi nerede, ne zaman çekildi?

TRT Nostalji kuşağında yayınlanan dizi 'Ferhunde Hanımlar' nerde, ne zaman çekildi merak edildi. TRT'nin efsane dizilerinden olan Ferhunde Hanımlar dizisi tekrar izleyicinin beğenisine sunuldu. Nostalji kuşağında yayınlanan dizi beğeni ile izleniyor. Ferhunde Hanım dizisinin nerde ne zaman çekildiği ise merak edildi. İşte Ferhunde Hanımlar dizisi ile ilgili merak edilenler.

Ferhunde Hanımlar dizisi 1993 yılında çekildi. Güçlü kadrosu ile dikkat çeken dizi, bugünün usta oyuncularının o dönemki hallerini göstermesi açısından da ilgi gördü. O günün küçük çocukları şimdinin yetişkinleri diziyi daha bir merakla takip ediyor ve Ferhunde Hanımlar nerde ne zaman çekildi merak ediyor.

Ferhunde Hanımlar dizisi 1993 yılında Ankara'da çekildi. Ankara'nın Kavaklıdere ilçesinde çekimleri yapılan dizide usta oyuncu kadrosu var.

Büyük bir ailenin etrafında kurgulanan olaylar yumağını heyecanlı bir şekilde izleyiciye aktaran dizi, pek çok oyuncunun kariyerinin başlangıç noktası olmuştur. Bunlardan biri de Tamer Karadağlı'dır. Dizide Ferhunde Hanımın damadı Selçuk rolüne hayat vermektedir. Melek Baykal, Hatice Aslan, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Turgay Tanülkü, Songül öden, Hülya Gülşen Irmak, Yurdaer Okur, İnci Türkay gibi pek çok isim Ferhunde Hanımlar dizisinden sonra üne ve şöhrete kavuşmuştur.

FERHUNDE HANIMLAR KAÇ YILINDA ÇEKİLDİ?

Ferhunde Hanımlar dizisi 1993 yılında çekildi. 1780 bölümden oluşmaktadır. 1993-1994 yılları arasında TRT'de gösterilen dizi 1995-1999 yılları arasında Star Tv'de yayınlanmıştır.

FERHUNDE HANIMLAR NEREDE ÇEKİLDİ?

Ferhunde Hanımlar dizisi Ankara'nın Kavaklıdere semtinde çekildi.

FERHUNDE HANIMLAR OYUNCULARI

Beyhan Saran - Ferhunde Hanım (1993-1999)
Baykal Saran - Behzat (1993-1999)
Güven Hokna - Suzi (1993-1999)
Melek Baykal - Nermin
Şahap Sayılgan - Bülent (1993-1999)
İpek Çeken - Nevzat (1993-1999)
Tamer Karadağlı - Selçuk
Meral Niron  - Şüküfe (1993-1999)
Ayşe Nil Şamlıoğlu - Meftune (1993-1999)
Simge Selçuk - Yonca
Hatice Aslan - Nejla (1993-1999)
Turgay Tanülkü - Belalı
Hülya Gülşen Irmak - Müjgan
Volkan Ünal - Tufan
Hakan Salınmış - Mehmet
Leyla Okay - Kiraz
Emine Altuğ Yılmaz - Cennet

Yorumlar