Fatih Terim açıkladı, Arda Turan Galatasaray'a geliyor

Fatih Terim, son günlerde en çok dillendirilen iddialardan biri olan Arda Turan'ın yuvaya dönüşü konusunda ilk kez açıklama yaptı. Terim, açıklamasında Arda Turan'ın Galatasaray'a döneceği sinyalini verdi.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim açıkladı, Arda Turan Galatasaray'a geliyor

Arda Turan'ın Galatasaray'a dönüp dönmeyeceğine yönelik söylentiler ilk kez somut bir şekle büründü. Çünkü Galatasaray Teknik Direktörü ve bu konuda son söz sahibi kişi olarak bilinen Fatih Terim, ilk kez konu hakkında açıklamada bulundu. 

Fatih Terim, sorular üzerine Arda Turan konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Terim açıklamasınd Arda Turan'ın Galatasaray'a dönüş yapacağı sinyalini net bir şekilde verdi.

Arda Turan ile ilgili bir soru üzerine Fatih Terim, "Arda Turan ile Fatih Terim arasındaki ilişkiyle, futbolcu Arda Turan ve teknik direktör Fatih Terim arasındaki ilişkiyi ayıralım. Bu ayrı bir şey. Arda ile özel hayattaki ilişkimiz ayrı bir şey. Ben açıkçası, Arda gibi bir Galatasaraylının, çok önemli bir oyuncunun burada edeceğim kelamlarla anılmasından memnun değilim. Arda çok önemli bir oyuncu, Galatasaray için de önemli bir figür idi. Nasıl olur, nasıl gelişir, bilmiyorum. Bana Galatasaray'da mı bırakmalı Arda derseniz, benim oyun buradan yana olur. Arda'nın vermesi gerekenler var futbola. Arda iyi bir Galatasaraylıdır, Galatasaray da kendi çocuklarına sahip çıkar, bana göre futbolu burada bırakmalıdır, eğer biri hak edecekse, bu Arda'dır." şeklinde konuştu.

Yorumlar