Fatih Portakal neden ayrıldı? Neden istifa etti? İşte açıklaması

Fatih Portakal, yaklaşık 10 yıllık FOX TV macerası sona erdi. Kanal, Fatih Portakal ile yollarını ayırdı. Peki, neden ayrıldı, neden istifa etti?

Google Haberlere Abone ol
Fatih Portakal neden ayrıldı? Neden istifa etti?

FOX Ana Haber'i izleyen kanalın izleyicileri, "Fatih Portakal neden istifa etti?" diye soruyor. Portakal'ı ekranlarda göremeyen seyirciler şaşkınlığını gizleyemiyor, neler olduğunu sorgulamaya başlıyor. Peki, Fatih Portakal neden ayrıldı, neden istifa etti? İşte Portak tarafından yapılan açıklama: 

Fatih Portakal, Temmuz ayının başından itibaren ekrana veda ederek bir süre olmayacağını açıklamıştı. Portakal'ın ayrılış nedeni istifa değil, yaz tatiliydi. Fatih Portakal istifa etmeyerek, 2 aylık yaz tatiline çıktı. Her yıl yaz sezonunda 2 ay tatil yapan Portakal, Eylül ayında yeniden FOX TV ekranlarına dönüş yapacaktı. Portakal en son Cuma günü çıktığı ana haberde seyircilerine veda konuşması yaparak, Eylül ayında görüşmek üzere demişti. Fatih Portakal'ın yıllık izinde olduğu dönemlerde ise yerine Gülbin Tosun bakacak. Gülbin Tosun daha önceleri Fox Ana Haber'in hafta sonu haberlerini sunuyordu. Ancak Portakal'ın tatili bitmek üzereyken ilginç bir gelişme yaşandı. 

FOX kanalı bir açıklama yaparak Fatih Portakal ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. Daha sonra Portakal'dan da benzer bir açıklama geldi. Peki, Portakal neden istifa etti? İşte detayları: 

Fatih Portakal neden istifa ettiğine dair Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı. İşte o açıklama:

"10 yıldır gurur duyarak calışıp, birlikte keyifle yol aldığim @foxhaber’den kendi tercihimle ayrılmaya karar verdim. Sadece, “Ne yapmak istiyorum?” sorusunun cevabını aradım. İçsel devrime ihtiyacım vardı. Kariyer, tanınmışlık, kazanç vazgeçilebilecek şeylerdi.

Başta sağlık, dinginlik, huzur ve aile ise insanın yaşam nedeni. Kararı bu kadar net verdim. Bu yıl ve belki sonrasında toprağin sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim. Tabiatla olabildiğince bütünleşip kıymetini bilerek yaşam süreceğim. Kalın sağlıkla."

FATİH PORTAKAL KİMDİR?

 

PORTAKAL PKK'LILAR İÇİN "ALLAH RAHMET EYLESİN" DEDİ

 

Yorumlar