Evden atıldıklarını iddia eden çifte devlet eli uzandı

Çorlu ilçesinde, çocukları tarafından evden atıldıklarını öne süren kanser hastası ile eşi, kaymakamlık tarafından devlet hastanesinden alınarak bir otele yerleştirildi

Google Haberlere Abone ol
Evden atıldıklarını iddia eden çifte devlet eli uzandı

Çorlu ilçesinde, çocukları tarafından evden atıldıklarını öne süren kanser hastası ile eşi, kaymakamlık tarafından devlet hastanesinden alınarak bir otele yerleştirildi.

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, kanser hastası olduğu iddia edilen Mahmut Fuçucuoğlu ile eşini, konudan haberdar olur olmaz bir otele yerleştirdiklerini söyledi.

Yaşanan olayı gazetecilerin kendisine haber vermesiyle öğrendiğini ifade eden Kılıç, şunları söyledi:

''Belli bir zaman sokaklarda kaldığını ve en son Çorlu Devlet Hastanesi'nin acil kısmına sığınarak birkaç gün de burada kaldıkları iddia edilen çiftten haberdar olur olmaz talimat verdik. Bu insanları görevlilerimiz aracılığı ile hastane acilinden alarak, ilçedeki bir otele yerleştirdik. Şimdi, burada sıcak bir ortamda yaşıyorlar. Kendilerine belediye aş evinden yemek de getirtiyoruz. Bundan sonraki süreçte, onlara bir ev ayarlayarak yerleştirmeyi düşünüyoruz. Bu arada Mahmut beyin hastalığı ile ilgili de gerekli çalışmaları başlattık. Konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz.''

Kendilerini çocuklarının sokağa attığını ve bakmadığını iddia eden Mahmut Fuçucuoğlu ve eşi Gönül Fuçucuoğlu ise sokaklarda kalmaktan kurtuldukları için mutlu olduklarını söyledi.

Gazetecilerin kendilerini haber yapmasının ardından hayatlarının değiştiğini belirten Mahmut Fuçucuoğlu, ''Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'a çok teşekkür ediyorum. Bizden haberdar olur olmaz hemen bizi hastaneden aldırarak bir otele getirtti. Allah herkesten razı olsun. Çok zor durumdaydık, şimdilik yatacak bir yerimiz oldu.'' dedi.

Kendilerine yardım etmek isteyen hayırseverlerin olduğunu öğrendiklerini de kaydeden Fuçucuoğlu, ''Bize yardım etmek isteyen iş adamları ve hayır sever vatandaşlar varmış. Onların da yardımlarını bekliyoruz. Şu an hiç bir şeyimiz yok. Akla gelecek her şeye ihtiyacımız var. Bundan sonrası için de devletimizden yardım bekliyoruz.'' diye konuştu.

Yorumlar