Evde Kal Dünyayı Gez

Covit-19 salgını tüm dünyada etkisini sürdürüyor. Evde Kalıp dünyayı gezmeye ne dersiniz? İşte evde kaldığımızı şu zamanlarda sanal turlar ile gezebiileceğimiz yerlerin listesi. Sanal tur ile dünyayı gezmek artık çok kolay. Evde kal dünyayı gez

Evde Kal Dünyayı Gez - Sayfa 1

Karantina günlerinde evde kalıp sanal tur ile gezebileceğiniz 5 harika yer:

Evde Kal Dünyayı Gez - Sayfa 2

Banksy'nin eserlerini keşfedin
Dünyanın en ünlü sokak sanatçısı, gizemli Banksy’nin eserlerini görmek için artık İngiltere’ye gitmenize gerek yok. Artık Bristol’e sanal bir yolculuk yapabilir ve Cactus UK adlı geliştiricinin The Banksy Bristol Trail adlı mobil uygulamasıyla sanatçının en iyi eserlerini akıllı telefon ya da tabletinizden görebilirsiniz. Bu uygulamanın yanı sıra, Bristol Müzesi’nin sanal turu da birçok farklı sanatçıların eserlerinin yanı sıra Banksy’nin Paintpot Angel adlı heykelini görmenizi sağlıyor.

https://bit.ly/2xc3xG9

Evde Kal Dünyayı Gez - Sayfa 3

Moskova metro istasyonlarını dolaşın
Moskova’nın en popüler turistik aktivitelerinden biri de Sovyet mimarisinden modern mimariye dek, farklı farklı tarzlarda inşa edilmiş ünlü metro istasyonlarını gezmek. Moscow Metro Career Guidance Center, geçtiğimiz hafta Instagram hesabından günde beş farklı sanal tur düzenleyeceğini duyurdu. Hikaye kısmında yayınladıkları turlar, sizi kumanda odalarından mimariye odaklanan turlara ve hatta yıllardır kapalı kalmış tarihi istasyonlara götürecek. Şimdilik Rusça yayınlanan bu rehberli turlar gördükleri yoğun ilgi nedeniyle 8 Nisan’dan itibaren İngilizce yayınlanmaya da başlayacak.

https://www.instagram.com/profmetro

Evde Kal Dünyayı Gez - Sayfa 4

Washington'un kiraz çiçeklerini görün
Nisan ayının gelmesiyle baharı müjdeleyen kiraz çiçekleri açmaya başladı. Washington da her bahar kiraz çiçeklerinin pembesiyle süslenen şehirlerden biri. National Mall’s Bloom Cam adlı web sitesi ilkbaharın renklerini evinize getirmek için 7/24 canlı yayın yapıyor. Sık sık farklı çekim açılarını sunan web cam sayesinde hem kiraz çiçeklerinin yavaş yavaş açmasını hem de Washington’un ikonik yapılarını ekranınızdan izleyebilirsiniz.

https://nationalmall.org/bloomcam