Etlik Şehir Hastanesi randevu nasıl ve nereden alınır?

Etlik Şehir Hastanesi randevu nasıl ve nereden alınır, muayene veya tedavi olmak isteyenler bu hastende muayene ücreti ödüyor mu, ücretler neye göre belirleniyor?

Google Haberlere Abone ol
Etlik Şehir Hastanesi randevu nasıl ve nereden alı

Etlik Şehir Hastanesi randevu nasıl ve nereden alınır, yeni yapılan şehir hastanesinde muayene veya tedavi olmak isteyenler bu hastende muayene ücreti ödüyor mu, ücretler neye göre belirleniyor?

Türkiye'nin 20'nci, Ankara'nın ise ikinci şehir hastanesi 28 Eylül 2022 Çarşamba günü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı bir törenle hizmete açıldı. 

Ankara'da açılan en büyük hastanelerden biri olan Etlik Şehir Hastanesi'nin en önemli özelliği 7 ayrı hastaneyi bünyesinde barındırıyor olmasıdır. 

Etlik Şehir Hastanesi randevu nasıl ve nereden alınır
Etlik Şehir Hastanesi randevu nasıl ve nereden alınır

 

Bir diğer ve en önemli özelliği ise alan bakımından Türkiye'nin en büyük ve ferah hastanesidir. 

Hastanenin bahçesi, yolları ve otoparkları Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan bir özelliğe sahiptir. 

İşte Etlik Şehir Hastanesi'nin özelliklerinden bazıları: 

Toplam alanı bir milyon 22 bin 725 metrekare, toplam kapalı alanı bir milyon 145 bin 129 metrekare, toplam yatak kapasitesi 4 bin 50 olacak hastanede, bin poliklinik, 125 ameliyathane, 691 yoğun bakım yatağı 3 bin 359 servis yatağı yer alacak.

Hastanede, Türkiye'nin en büyük kronik yara bakım merkezi, Ankara'nın en kapsamlı klinik araştırma merkezi, ilk ve tek hibrit ameliyathanesi, en büyük hiperbarik oksijen tedavisi merkezi ve en büyük uyku bozukluğu tanı ve tedavi merkezi olacak. Ayrıca kamu hastanelerindeki tek otizm merkezine sahip hastanede, Cyberknife teknolojisi de bulunacak.

Etlik Şehir Hastanesi randevu nasıl ve nereden alınır?
Etlik Şehir Hastanesi randevu nasıl ve nereden alınır?

 

Etlik Şehir Hastanesi'ne randevu almak için e-Devlet Kapısı üzerinden e-Nabız sistemine giriş yaparak normal herhangi bir hastaneye randevu alır gibi randevunuzu alabilirsiniz. 

Etlik Şehir Hastanesi'nde bütün muayeneler ve tedaviler ücretsizdir. 5 yıldızlı otel konforundaki tekli odalarında tedavi olabilir, ameliyatlarınızı da yine beş kuruş para ödemeden bu hastanede rahatlıkla olabilirsiniz. 


 

Yorumlar