Esra Ezmeci programı neden yok, FOX TV'den ayrıldı mı, program bitti mi?

Esra Ezmeci'nin FOX TV'de yayınlanan "Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya" programı 10 Ekim Pazartesi'den bu yana yayınlanmayınca seyircisi haliyle merak etmeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
Esra Ezmeci programı neden yok, FOX TV'den ayrıldı

Esra Ezmeci programı neden yok, FOX TV'den ayrıldı mı, program bitti mi? Esra Ezmeci neden yok, gündüz kuşağı programı Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya bitti mi, final mi yaptı ne oldu? FOX TV'de Fulya Öztürk'ün sunduğu programa danışman olarak katıldıktan sonra kamuoyunda adı duyulan, daha sonra da Öztürk'ün programına alternatif bir programla kanalda ekrana çıkan Ezmeci'nin programı sona erdirildi. Ezmeci'nin danışanlarıyla ilgili olarak sık sık bazı internet haber sitelerinde "iğrenç başlıklarla" haberleri yer alıyordu. Daha çok aldatma temalı haberlerin konu alındığı başlıkları görenler bazen gördüklerine inanamıyor. Peki, Esra Ezmeci neden yok, Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya bitti mi, son bölüm final mi yaptı?

FOX TV'de "Fulya ile Umudun Olsun" programıyla başlayan "Esra Ezmeci" serüveni de sona erdi. 

Ünlü Gazeteci Fulya Öztürk'ün sunduğu programa psikolog danışman olarak alınan Esra Ezmeci'nin, daha sonra Fulya Öztürk ile yolları ayrılmıştı. Fulya'nın proramında gözü olduğu dedikoduları yayılan Ezmeci'nin kısa süre sonra benzer bir programla aynı kanalın ekranına dönmesi ve akabinde Fulya Öztürk'ün programının sona ermesi dedikoduları haklı çıkarmıştı. Ancak gelinen noktada program  ona da yar olmamış görünüyor. 

Esra Ezmeci neden yok, Karşı Karşıya FOX TV bitti mi, final mi yaptı
Esra Ezmeci neden yok, Karşı Karşıya FOX TV bitti mi, final mi yaptı

 

Sürekli "yüz kızartıcı haberlerle" bazı magazin sitelerinde gündeme gelen Esra Ezmeci'nin yaptığı programın ömrü kısa oldu.

Esra Ezmeci'nin sunduğu gündüz kuşağı programı 10 Ekim 2022 Pazartesi günü itibariyle yayından kaldırıldı. Peki, Esra Ezmeci neden yok, gündüz kuşağı programı Karşı Karşıya FOX TV bitti mi, final mi yaptı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına rakip olarak gösterilen programlardan bir tanesi daha final yapıyor. FOX TV'de Fulya ile Umudun Olsun adlı programın yerine getirilen Esra Ezmeci'nin sunduğu program için final kararı alındı. MedyaRadar'ın haberine göre, programın reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamaması üzerine devreye giren kanal yönetimi yayını sonlandırma kararı aldı. Esra Ezmeci'nin programı, 7 Ekim 2022 Cuma günü son kez ekranlarda olacak.

Programın reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamaması üzerine devreye giren kanal yönetimi yayını sonlandırma kararı aldı. Program 7 Ekim Cuma günü son kez ekranlara geldikten sonra yayından kaldırıldı.

Esra Ezmeci 1 Ağustos 1986 tarihinde İstanbul’da doğdu. 

Esra Ezmeci aslen Kayseril'dir.

Uzman Klinik Psikolog Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle bitirdi.

İstanbul Haliç Üniversitesi’nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptı.

Daha sonra adli bilimler doktorasına geçiş yaptı.

İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde stajını yaptı.

Esra Ezmeci neden yok, Karşı Karşıya FOX TV bitti mi, final mi yaptı
Esra Ezmeci böyle veda etti

 

Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak görev yaptı. Etiler’de Terapi Evreni isminde kendi terapi merkezini kurdu.

Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli hususlarda danışmanlık ve tedavi çalışmalarını sürdürmektedir.

12 Temmuz 2021 pazartesi gününden itibaren FOX TV’de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programında psikolog olarak bulunuyor.

Esra Ezmeci şimdilerde FOX TV'de yeni programın sunuculuğunu yapıyor.

Uzman Klinik Psikolog olarak bilinen Ezmeci, ayrılan çiftler ile ilgili program yapıyor. 

TERAPİ EVRENİ ÜCRETSİZ Mİ?

Terapi Evreni uygulaması ve web sitesi, Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci tarafından kurulan, uzman desteği almak isteyen insanlara bulundukları yerden uygun ücretli terapi hizmeti sağlayan, herkes için erişimi ve kullanımı kolay olan online platformlardır.

Terapi Evreni, güvenilir ve kaliteli terapi hizmetini, dünyanın dört bir yanına ulaştırarak, insanların ruh sağlığına, kişisel gelişimlerine, dünya görüşlerine, duygusal gelişimlerine, ilişkilerine, iş ve özel hayatlarına olumlu bir katkı sağlamayı amaç edinmiştir. Bunu yaparken %100 danışan memnuniyetine ulaşmayı ve bu yönde gerekli her türlü adımı atmayı hedeflemektedir.

Terapi Evreni uygulaması ücretli mi? Terapi Evreni uygulamamız tamamen ücretsiz bir şekilde cihazınıza indirip kullanıma başlayabilirsiniz.
 
 

 

 

Yorumlar