Fulya Öztürk FOX TV'den neden ayrıldı?

Fulya Öztürk, CNN Türk'teki profesyonel gazetecilik kariyerini geçici olarak noktalayarak FOX TV'de kendisine çok da yakıştıralamayan bir şekilde program yapmıştı. Gündüz kuşağı programı yapan Öztürk, bir sezon sonra kendi asıl mesleğine geri döndü. Fulya Öztürk FOX TV'den neden ayrıldı?

Google Haberlere Abone ol
Fulya Öztürk FOX TV'den neden ayrıldı?

Fulya Öztürk FOX TV'den neden ayrıldı? Fulya ile Umudun Olsun neden yok 6 Eylül 2022 Salı program bitti mi, yayınlanmıyor, program artık yayınlanmayacak mı? Program 6 Eylül 2022 Salı günü neden ekrana gelmedi? Fulya Öztürk'ün programı sona mı erdi?

FOX TV'de sezon başında yayına başlayan Fulya ile Umudun Olsun isimli program yayınlanmadı.

Fulya ile Umudun Olsun neden yok bitti mi?
Fulya ile Umudun Olsun neden yok bitti mi?

 

Türkiye'nin en başarılı ve en ünlü gazetecilerinden biri olarak bilinen Fulya Öztürk tarafından sunulan gündüz kuşağı programı 13 Haziran itibariyle ekrana gelmeyince seyirci merak etmeye başladı. Fulya ile Umudun Olsun neden yok, yayınlanmıyor, program bitti mi?

Programın neden olmadığını Fulya Öztürk Cuma günkü son programda açıklamıştı.

Fulya Öztürk, açıklama yapmadan önce muhabirlik döneminde konuk olduğu Kato Dağından bazı görüntüleri ekrana getirdi. 

İşte o görüntüler: 

Fulya ile Umudun Olsun neden yok bitti mi?
Fulya ile Umudun Olsun neden yok bitti mi?

 

Fulya ile Umudun Olsun neden yok bitti mi?
Fulya ile Umudun Olsun neden yok bitti mi?

 

Fulya Öztürk, programın 13 Temmuz 2021 tarihinde başladığını hatırlatarak bir yılı geride bıraktıklarını, sezon finaliyle ekranda olduklarını söylemişti.

Fulya ile Umudun Olsun neden yok bitti mi?
Fulya ile Umudun Olsun neden yok bitti mi?

 

Fulya ile Umudun Olsun sunucusu kim, adı nedir, kaç yaşında, yarışmayı kim sunuyor? Gündüz kuşağı programlarının sıradışı sunucusu Fulya Öztürk son bir haftadır ekranlarda görünmüyor; onun yerine başka biri programını sunuyor. Haliyle Fulya Öztürk hayranları merakla sormaya başladı. Fulya ile Umudun Olsun sunucusu kim, adı nedir, kaç yaşında, yarışmayı kim sunuyor?

Fulya neden yok, Umudun Olsun kim sunuyor?
Fulya neden yok, Umudun Olsun kim sunuyor?

 

Araştırmacı Gazeteci Fulya Öztürk, FOX TV'de başladığı gündüz kuşağı programlarından Fulya İle Umudun Olsun ilgiyle takip edilirken; bir anda tatsız bir durum yaşandı. 

Fulya Öztürk yakalandığı koronavirüs hastalığı nedeniyle hastanede tedaviye alındı. Onun yerine ise başka biri programı sunmaya başladı.

Fulya ile Umudun Olsun, 12 Temmuz 2021 tarihinden itibaren Fulya Öztürk'ün sunumuyla hafta içi her gün FOX'ta yayımlanan bir televizyon programıdır. Programda her türlü yardıma ihtiyacı olan herkese yardım eli uzatılmaktadır.

Fulya neden yok, Umudun Olsun kim sunuyor?
Fulya neden yok, Umudun Olsun kim sunuyor?

 

Fulya ile Umudun Olsun sunucusu Fulya Öztürk, hafta içi her gün FOX ekranlarında yer alıyor. Öztürk'ün programda yer almaması nedeniyle bugün Esra Ezmeci sunuyor. Ezmeci, Fulya Öztürk'ün rahatsızlandığını belirtti. FOX TV ekranlarında yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programının sunucusu Fulya Öztürk, dünkü yayında yer almamasının ardından sevenlerini endişelendirmişti.

Ünlü sunucunun neden dünkü programa katılmadığı merak edilirken, Öztürk'ün koronaya yakalandığı ve bu nedenle ekranlardan uzak kaldığı ortaya çıktı.

Test sonucu pozitif çıkmasının ardından hemen hastaneye kaldırılan başarılı sunucu, konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda da bulundu. Öztürk, "Canım yanıyor. Rabbime sığınıyorum" dedi.

Ünlü sunucu, 2020 yılında da koronavirüse yakalanmış ve ağır bir şekilde geçirmişti.

FULYA ÖZTÜRK SAĞLIK DURUMU NASIL

'Fulya ile Umudun Olsun'u sunan Fulya Öztürk, ikinci kez koronavirüse yakalanmıştı. Hastanede tedavi altına alınan ünlü sunucu, sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Fox TV'nin gündüz kuşağı programı 'Fulya ile Umudun Olsun' sunucusu Fulya Öztürk'ün koronavirüs tedavisi hastanede sürüyor.

Son yapılan koronavirüs testi de pozitif çıkan ünlü sunucu, karantina süresi dolunca taburcu edilecek. Instagram hesabından paylaşım yapan Öztürk, "Bir kaç gün sonra taburcu olacağım ve buradaki güzel insanları hiç unutmayacağım" dedi.

Geçtiğimiz günlerde hastane odasından fotoğraf paylaşan Fulya Öztürk, sağlık durumu hakkında bilgi vermiş ve “Çok halsizim ama bugün daha iyiyim. Allah razı olsun gerçekten hepinizden çok duygulandım. Çok ağladım. Dua eden dillerinize kurban olurum” ifadelerini kullanmıştı.

FULYA ÖZTÜRK GAZETECİLİĞE GERİ DÖNDÜ

Fulya Öztürk, FOX TV ile yollarını ayırdı. Daha önce görev yaptığı CNN Türk kanalına geri dönerek gerçek mesleği olan gazeteciliğe dönüş yaptı. 


 

Yorumlar

Nazim arat Fox tv Fulya Ozturk hastalanınca yerine Esra ezmeci gibi birini getirmesi kurumsal kimliğinin karakterini belli ermiş adeta