Esenyurt'ta tetiği çeken isim konuştu

Esenyurt'taki tekel baskını esnasında elindeki silahla iki kişiyi öldüren katil zanlısı, ilk ifadesinde cinayeti neden işlediğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Esenyurt'ta tetiği çeken isim konuştu

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yaşanan tekel bayisi baskınında tetiği çeken ismin ilk ifadesi ortaya çıktı.

Esenyurt'ta bir tekel bayisine giden gruptakilerden biri burada bir süre tartıştığı Yunus Emre Erzen (24), Batuhan Bayındır (20) ve Yusuf Erzen'e (21) ateş etti.

Şüpheliler olayın ardından kaçarken, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılardan Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır hayatını kaybetti. Olayın ardından yapılan çalışmada şüphelilerden M.Ö, polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya da sabah saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olaya karışan şüphelilerden S.Ö'nün de yakalandığını duyurmuştu.

TETİĞİ ÇEKEN KİŞİ KONUŞTU

Cinayeti işleyen T.Ö'nün ilk ifadesine A Haber ulaştı. A Haber İstanbul İstihbarat Şefi Ramazan Almaçayır saldırganın ifadesine paylaştı.

"İki aile arasında demir ticareti vardı. 625 bin TL ödendi ancak geri kalan 625 bin TL'nin ödenmesi sırasında sorunlar çıktı. Ben de avukatımla icraya verdim. Babası bu olay sonrası Whatsapp'ta bize yönelik hakaret içeren bir paylaşım yaptı. Bu durum aile tarafından da görüldü. Bizi küçük düşürdü. Niyetim konuşmaktı, amacım cinayet işlemek değildi. Darp ettiğim kişi silah çekince silahla karşılık verdim" ifadelerini kullandı.

Yorumlar