Ersin Koç ve Lale Koç kimdir? (Müge Anlı Erdal Sakız cinayeti)

Ersin Koç ve Lale Koç neden gözaltına alındı, Erdal Sakız cinayetini onlar mı işledi, son durum nedir soruları merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Ersin Koç ve Lale Koç kimdir? (Sakız cinayeti)

Ersin Koç ve Lale Koç kimdir, nerelidir, neden gözaltına alındı, Erdal Sakız cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınan çift her şeyi itiraf etti. 

Müge Anlı'nın programına çıkan Erdal Sakız'ın ailesi onun arkadış Ersin Koç ve eşi Lale Koç'tan hiç şüphelenmediklerini söylemişti. 

Cinayetin şüphelileri arasında eski sevgilisi, oğlu ve eşi bile vardı. Bütün aile bireyle şüpheliler arasındaydı ancak arkadaşı Ersin Koç'tan kimse şüphe etmiyordu.

Anlı'nın programına konuk olan Erdal Sakız'ın arkadaşı Ersin Koç ve eşinin konuşmaları, kızının ifadeleri sonrasında polis harekete geçti.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde ormanlık alanda ölü bulunan Sakız'ı öldürmek şüphesiyle gözaltına alınan Ersin Koç'un kızı ilk çözülen isim oldu.

HER ŞEYİ İTİRAF ETTİLER

Koç'un kızı cinayetin babası tarafından işlendiğini polise itiraf etti.

Ersin Koç ve Lale Koç kimdir? (Müge Anlı Erdal Sakız cinayeti)
Ersin Koç ve Lale Koç kimdir? (Müge Anlı Erdal Sakız cinayeti)

 

Sonrasında ise Koç'un eşi Lale Koç da aynı şekilde cinayetin eşi tarafından işlendiği itirafında bulundu.

Şu anda Ersin Koç'un eşi, kızı ve oğlu cinayet şüphesiyle gözaltında bulunuyor.

Ersin Koç ile Erdal Sakız'ın Karasu ilçesinde fındık işiyle uğraştığı biliniyor. 

İkilinin çok yakın arkadaş olduğu ve aralarında borç alacak vereceği olduğu biliniyor.

İddiaya göre Ersin Koç, yaklaşık 350 bin liralık borcunu ödemek için Erdal Sakız'ı gece yarısında evine davet etti ve burada öldürdü. 

Gözaltındaki Koç'un kızı ise, "Erdal abi anneme, ne biçim esnafsınız, gece yarısı bu kadar para için adam çağrılır mı, dedi" şeklinde ifade vermişti. 

Gözaltındaki Lale Koç ise ifadesinde, "Borcunu vermek için çağırmıştım, borcunu verince elimi tutup beni öpmeye çalıştı. Ben de bu esnada şe..siz şeklinde bağırdım. Bunu duyan kocam gelip Erdal'ı öldürdü" dedi.


 

Yorumlar