Erhan Erol neden istifa etti? Deva Partisi İstanbul İl Başkanı neden istifa etti?

Deva Partisi İstanbul İl Başkanı Erol'un görevinden istifa ettiği açıklandı. Erol'un neden istifa ettiği ise merak konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Deva Partisi'nde istifa şoku

Deva Partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Erol, görevinden istifa ettiğini duyurdu. 

ERHAN EROL NEDEN İSTİFA ETTİ?

Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası DEVA Partisi'nden üst düzey bir istifa geldi.

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Erol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevini bıraktığını duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin yankıları sürerken Ali Babacan önderliğindeki Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi'nde istifa depremi yaşandı. Partinin İstanbul İl Başkanlığı görevini yürüten Erhan Erol, sosyal medya hesabından hesabından yaptığı açıklama görevinden istifa ettiğini duyurdu.

GEREKÇE BELİRTMEDİ

Erol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Gördüğüm lüzum üzerine İstanbul İl Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Demokrasi adına yapmış olduğum mücadelemde bana yol arkadaşlığı yapan İstanbul'un mavi yeleklilerine teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

ERHAN EROL KİMDİR?

Erhan Erol biyografisi şöyle: 

1965 yılında İstanbul’da doğdu. 1990 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni tamamladıktan sonra 1991 ve 1993 yılları arasında Kütahya ve Bingöl’de yönetici hekimlik görevinde bulunan Erol, 2019 yılında İstanbul Üniversitesi AUZEF Sosyoloji bölümünü bitirmiştir.

1993-1995 yılları arasında da İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Projesi İl Koordinatörü olarak görev yapmıştır. 2004 yılına kadar İstanbul Gaziosmanpaşa Sağlık Grup Başkanı olarak çalışan Erol, 2004-2014 yılları arasında iki dönem İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuştur.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar