Erdoğan: Putin ile askerlerimizin rejim güçlerine verdiği zararı ele aldık

Kremlin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında bir telefon görüşmesi gerçekleştiğini duyurdu. Görüşmede İdlib'deki son gelişmelerin ele alındığı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Askerlerimizin verdiği zararı ele aldık

Kremlin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini duyurdu.

İDLİB'DEKİ SON DURUM ELE ALINDI

Kremlin'den yapılan açıklamada Putin ve Erdoğan'ın gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, İdlib'deki son gelişmelerin ele alındığı, iki liderin İdlib'de istikrarın sağlanması için iş birliği sağlanması konusunda mutabık kaldığı belirtildi.

Kremlin'den yapılan açıklamada, "Putin ve Erdoğan İdlib'deki artan çatışma durumunu telefonda görüştü. İki taraf da ilgili kurumlarla iletişime devam etmeye karar verdi. Putin ve Erdoğan, Türkiye ve Rusya'nın Suriye'deki anlaşmalarının uygulanmasının önemine vurgu yaptı." ifadelerine yer verildi.

ERDOĞAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Konuyla ilgil açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İdlib'de devam eden süreci sayın Putin ile değerlendirdik. Bu değerlendirmede özellikle askerlerimizin, rejim güçleri hatta hatta Rusya'nın vermiş olduğu hasarları ele aldık." dedi.

 

Yorumlar