Erdoğan: Olmazsa 120 saatin bittiği dakika başlarını ezeriz

Kayseri'de düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Maalesef son 9 günde ülkemize karşı her türlü çirkinlik sergilendi. Yüzlerdeki maskeler düştüğü için kimin kim olduğunu gördük. Salı günü süre bitiyor. Olursa olur, olmazsa 120 saatin bittiği dakika kaldığımız yerden devam eder, başlarını ezeriz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Olmazsa 120 saatin bittiği dakika başlarını ezeriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kayseri'de Toplu Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulunuyor.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Toplu açılış töreni vesilesiyle bir kez daha Kayseri'de olmaktan sizlerle olmaktan memnuniyet duyuyorum. Kayseri bugün bir başka coşkulu. Bu önemli günde Kayseri'den yükselen kararlılık sesi tüm dünyada yankılanıyor.

Bu millet bir asır önce yedi düvel üzerine geldiğinde teslim olmayı asla düşünmedi.

Daha önce Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatlarıyla Suriye meselesindeki duruşumuzu ortaya koymuştuk.

Baktık ki bize verilen sözler tutulmuyor yeniden kolları sıvadık.

Bugün bir kez daha soruyorum: Hangi çılgın bize zincir vuracakmış. Terör örgütleri mi bize zincir vuracakmış. Terör örgütleriyle koyun koyuna yatanlar mı bize zincir vuracakmış. Ellerinde yüz binlerin kanı olanlar mı bize zincir vuracakmış.

Suriye’de öldürülen 1 milyon sivili görmeyip de ülkemizin operasyonun tepki koyanla mı bize zincir vuracakmış. Soruyorum: Hangi alçak bize zincir vuracakmış? Bu terörist seviciler mi ödlekler mi kibirliler mi bize zincir vuracakmış. Bunlar bu milleti tanımıyorlar. Ama tanıyacaklar.

Maalesef son 9 günde ülkemize karşı her türlü çirkinlik sergilendi. Yüzlerdeki maskeler düştüğü için kimin kim olduğunu gördük.

Salı günü süre bitiyor. Olursa olur, olmazsa 120 saatin bittiği dakika kaldığımız yerden devam eder, başlarını ezeriz.

Yorumlar