Erdal Sakız'ı kim öldürdü? Son Dakika Erdal Sakız cinayetinde itiraf geldi

Son Dakika Erdal Sakız cinayeti ile ilgili olarak başlatılan soruşturmada Müge Anlı'da programa çıkanlardan bazıları program sonrasında gözaltına alındı. Aile bireylerinin yanında Sakız'ın bir arkadaşı da gözaltına alındı. Erdal Sakız'ın gözaltındaki arkadaşı Ersin Koç cinayeti itiraf etti

Google Haberlere Abone ol
Erdal Sakız'ı kim öldürdü? Cinayeti itiraf ettiler

Erdal Sakız'ı kim öldürdü, Erdal Sakız cinayeti çözüldü mü, katili kim son dakika gelişmeler var. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen cinayet ile ilgili Sakız'ın yakınlarından bazılar polis tarafından gözaltına alındı. Sakarya'da işlenen cinayetin faillerinin bulunması için programa çıkan aile bireyleri sonunda cinayetin gerçek failerinin bulunmasını sağladı. Programa katılan herkese şüpheli gözüyle bakılıyordu. Onlardan biri de Sakız'ın arkadaşı Ersin Koç ve eşiydi. Koç ve eşi bir süre sonra program çıkışında polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alındıktan sonra itiraflar tek tek geldi. Peki, Erdal Sakız olayı nedir, cinayeti çözüldü mü, katili kim?

ERDAL SAKIZ'I KİM ÖLDÜRDÜ, KATİLİ KİM?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Erdal Sakız'ın kaybolmasıyla ilgili olayda yeni gelişmeler izleyicilerin gündeminde yer alıyor. Yaklaşık 10 gün önce Karasu'nun Kurudere Mahallesi'ndeki evinden aracıyla ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan evli ve üç çocuk babası Erdal Sakız, ailesinin ihbarı üzerine aranmaya başlandı. Erdal Sakız, 19 Kasım'da Kurudere Mahallesi ile Hendek ilçe sınırı arasındaki Çam Dağı ormanlık alanda aracının içinde tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu.

Erdal Sakız cinayeti katil kim, kim öldürdü?
Erdal Sakız

 

Erdal Sakız'ın eski sevgilisi, kaybolduğunu duyunca onu aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu. Karısı, sevgilisini; ortağı, kuzenini suçladığı Erdal Sakız cinayetinde gözler Sakız'ın oğlu Tuncay'a çevrildi. Erdal Sakız'ın Özbekistanlı sevgilisi Nergis, olayla ilgili şüphe oklarını sevgilisinin oğluna yöneltti. Suçlamaların odağında Tuncay Sakız'la ilgili iddiaların ardı arkası kesilmedi. 18 yaşındaki gencin babasıyla sorunlar yaşadığı öğrenildi.

Sakız'ın ailesi Müge Anlı ve ekibinden yardım istemiş, evlilik dışı ilişki yaşadığı Nergis'ten şüphelendiklerini dile getirmişti. Nergis isimli kadın ise, kaybolduğu günün sabahında Erdal Sakız'ın kendisine rüyasını anlattığını söylemişti. Sakız'ın rüyasında öldüğünü gördüğünü belirtip, "Beni öldürmeye çalışıyorlar" dediğini aktarmıştı.

ERDAL SAKIZ’IN KATİLİ KİM ÇIKTI?

Son dakika: Karısı, sevgilisini; ortağı, kuzenini suçladığı Erdal Sakız cinayetinde programın bitiminde şok gelişme yaşandı. Sakarya İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat timleri, Müge Anlı’nın yayınına çıkan 11 kişiyi programın sonunda gözaltına aldı. Son görüştüğü Ersin Koç ve eşi Lale Koç'un sorgulaması sürüyor.

Erdal Sakız'ın arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. 

Arkadaşı ve arkadaşının kızı, karısı da gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanların tamamı cinayeti itiraf etti.

 ERDAL SAKIZ OLAYI NEDİR?

Karasu ilçesi Kuru Dere Mahallesi'nde 10 gün önce evinden otomobiliyle ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Erdal Sakız'ın ailesinin ihbarı üzerine arama başlatıldı. Çam dağı ormanlık alanda ineklerini aramaya giden Ali Kardeş, otomobil içerisinde bir erkek cesedi görünce jandarmaya ihbarda bulundu. DHA'nın haberine göre; olay yerine giden jandarma ekipleri cesedin kayıp olan Erdal Sakız'a ait olduğunu tespit etti.

Baş ve göğüs kısmında mermi olduğu ayrıca elinde de tüfek mermi izi olduğu tespit edilen Erdal Sakız'ın cansız bedeni otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsündeki Otopsi Merkezi'ne gönderildi. Erdal Sakız'ın cesedi otopsi işlemleri sonrası dün Kurudere Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi. Sakız'ın ölümüyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar