Enver Aysever Tele1'den neden kovuldu: Enver Aysever CHP ve İmamoğlu'nu eleştirdikten sonra Tele1'den kovuldu

Enver Aysever, Tele1'deki programlarında CHP ile Ekrem İmamoğlu'nu ayrı ayrı eleştirdiği gerekçesiyle kanaldan kovuldu.

Google Haberlere Abone ol
Enver Aysever CHP ve İmamoğlu'nu eleştirdi kovuldu

Enver Aysever Tele1'den neden ayrıldı soruları merakla sorulurken CHP ve Ekrem İmamoğlu'na yaptığı eleştiriler akla geldi. Son bir ay içerisinde iki kez CHP ve İmamoğlu'na yönelik eleştirilerde bulunan Aysever en sonunda kovuldu. Aysever daha önce de Halk TV'den kovulmuştu. 

Enver Aysever'in kovulmasına neden eleştiriler hem partide hem de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nda rahatsızlık yaratmıştı. İmamoğlu'nun birebir finanse ettiği ileri sürülen Tele1'deki programında konuşan Aysever, "İmamoğlu'nun ne iş yaptığını bilmediğini" belirterek eleştirilerde bulunmuştu. 

Eleştirilerin üzerinden bir hafta geçmeden kanalın Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, Enver Aysever'in programlarının yayından kaldırıldığını açıklamıştı. 

Aysever de kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "karşılıklı anlaşarak" ayrıldığını belirterek Tele1'e destek olunması çağrısında bulunmuştu. 

ENVER AYSEVER TELE1'DEN NEDEN AYRILDI?

Enver Aysever, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdiği konuşmasında, "İmamoğlu'nun ne iş yaptığını bugüne kadar hiç anlamadım. Ya kardeşim topçu olacaksan top oyna. Belediye başkanı olacaksan başkan ol. Cumhurbaşkanlığı diyorsun ya varsa kendine güvenin çık. Bu öyle balıkçıda buluşuyorsun... Cumhurbaşkanı olacakmış niye milletin hayrına olanları alkışlamıyorsun. Buradan soruyorum. Milletin hayrına olmayan ne varsa sende. Nedir? Gecen cuma sözde muhafazakar, dindar insanların duygularını sömürecek Mevlit kandili günü konser iptali... Biz senin ne yaptığını bilmiyor muyuz ya? Sen bu ülkeye neler yaptın. " ifadelerini kullandı.

Aysever "Memlekette böyle bir yasa çıkmamış, sanki senin candaşlar acaba ne olur diye... Gözü sizde halkın. Siz aday olacaksınız ya!. Bizim Berat Albayrak bey vardı. Onu da bulsanıza. 'Olacağıdı ya' diye alay ediyordunuz. Sende cumhurbaşkanı olacaksın ya! Bununla mı olacaksın." dedi.

İmamoğlu'nun "Ülke puanına bu akşam güzel katkılar geldi. Trabzonspor, bu akşam fırtına gibiydi. Fransız Monaco’yu yenen Trabzonspor’u yürekten kutluyorum. Başakşehir ve Sivasspor sayesinde bu gece Avrupa’da 4’te 4 yaptık. Harikasınız." tweetini okuyan Ayşever, şöyle devam etti:

Şimdi lakırtı doğru. Fakat adama sormazlar mı. Mesela Başakşehir'i kim kurdu? Sizin belediyeciliğiniz bu. Yapılanların üstüne oturmak. Başakşehir'i kutluyorsun. Kaç kuruş faydan var. Trabzonspor, Trabzon bizim şehrimiz. Bizim derken AK Partimizin. Sonuç itibariyle orada yatırımın tamamlanması. Monaco'ya yapılan çıkartmanın tamamlanması. Tabi ki kutlayacaksın.

CHP'YE BAŞÖRTÜSÜ ELEŞTİRİSİ

Enver Aysever, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörütüsü çıkışı sonrası ise CHP'yi eleştirmişti. Ensever, CHP'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gol atması için çok önemli bir pas verdiğini ileri sürmüş ve partililerin açıklamalarını eleştirmişti. 

Yorumlar