Ender Saraç kaç çocuğu var? Ender Saraç'tan son dakika açıklamalar

Ender Saraç, hakkındaki istismar iddialarıyla ilgili olarak son dakika açıklamasında bulundu. Hakkındaki iddialar nedeniyle firari durumda bulunan Muhammet Yakut tarafından ortaya atılan iddialar sonrasında Saraç harekete geçti. Ender Saraç kaç çocuğu var?

Google Haberlere Abone ol
Ender Saraç kaç çocuğu var?

Ender Saraç'tan son dakika açıklamalarg eldi. Hakkındaki iddialara tek tek cevap veren Saraç, yasal süreç başlattığını açıkladı. Ünlü diyetisyen ve beslenme uzmanı Dr. Ender Saraç, sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen ciddi suçlamalarla gündeme geldi. İddialar sonrasında, "Ender Saraç'ın kaç çocuğu var" soruları da gündem oldu.

ENDER SARAÇ KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Muhammet Yakut adında, kırmızı bültenle aranan bir kişi, 'narkoztürkiye' isimli sosyal medya hesabından Saraç hakkında ağır iddialarda bulundu. Bu iddialar, Saraç'ın oğlu Mikail'e cinsel istismarda bulunduğu yönündeydi. İddiaların hızla yayılması ve kamuoyunun dikkatini çekmesi üzerine, Saraç sosyal medya üzerinden ilk kez bir açıklama yaptı.

OKUL RAPORUNDA CİDDİ İDDİALAR

5 Aralık 2023 tarihinde, Mikail Saraç'ın okulu tarafından tutulan bir raporda, öğrencinin babası tarafından cinsel istismar iddiaları yer aldı. Rapor, Mikail'in rehber öğretmeniyle yaptığı görüşmeler ve annesiyle olan diyalogları içeriyordu. Rapor, babasının özel bölgelerine dokunma, banyoya sokma girişimleri ve cinsel içerikli filmler izletme gibi detayları içeriyordu. Anne, bu konuda hukuki yardım arayışına girmiş, fakat istediği sonuçları alamamıştı. Okul yönetimi, durumu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bildirdi.

SARAÇ'TAN YANIT GELDİ

Bu iddiaların ardından Dr. Ender Saraç, "Allah kuru iftiradan saklasın" diyerek kendisine yöneltilen suçlamalara yanıt verdi. Ayrıca, Saraç'ın eşi Benan Kurtuluş ile çekişmeli bir boşanma sürecinde olduğu ve bu durumun iftiralara zemin hazırlamış olabileceği belirtildi. Gazeteci Ersoy Dede, Saraç ile yaptığı görüşmeyi paylaşarak, Saraç'ın bu iftiraların boşanma süreciyle ilgili olduğunu söylediğini aktardı.

ENDER SARAÇ KİMDİR?

Dr. Ender Saraç, 1959 yılında İzmir’de doğdu. Sağlık ve estetik alanında önemli çalışmalar yapan Saraç, Türkiye’nin ilk Doğal Tıp ve Estetik Merkezi olan Hay Sağlık Merkezi'ni kurdu. Ayrıca, Türkiye'nin önde gelen televizyon kanallarında sağlık programları yapmış ve kişisel gelişim alanında eğitimler vermiştir. Saraç, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Yorumlar