En Güzel Resimli Cuma mesajları 6 Kasım Cuma

En Güzel Resimli Cuma Mesajları 6 Kasım Cuma; her Cuma Müslümanların birbirlerine tebrik atmaları için aradıkları konular arasında yer alıyor. Cuma günü sebebi ile birbirine güzel şeyler söyleyip, hayır dua etmek isteyenler en güzel cuma mesajları aramaya başladı. İşte en güzel cuma mesajları..

Google Haberlere Abone ol
En Güzel Resimli Cuma mesajları 6 Kasım Cuma

En Güzel Resimli Cuma Mesajları 6 Kasım Cuma ; Müslümanların kardeşlerine tebrik mesajı olarak atmak için aradıkları konular arasında bulunuyor. Her Cuma günü müminlerin yeni bir bayramıdır. Dolayısıyla bugünde insanlar birbirine hayır duada bulunur iyi niyet temennileri mesajları yollarlar. Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel cuma mesajları :

Rabbim bizi birbirine düşüp beddua eden değil birbirini düşünüp dua edenlerden ayelsin. Cumanız mübarek olsun.

'Cahilsin ;okur öğrenirsin. Gerisin; ilerlersin. Adam yok; yetiştirirsin,  günün birinde meydana çıkıverir. Paran yok; kazanırsın. Her şeyin bir çaresi vardır. Fakat insan bozuldu mu,  bunun çaresi yoktur. '

Ahmet Hamdi Tanpınar

Cuma Mesajlari

'yine bir Cuma sabahı, yine bir selam vakti, Hayırlı dostlukları yad etme vakti, Allah'ın selamı ve bereketi üzerinize olsun'

En güzel Resimli ve Yazılı Cuma Mesajları

Nasıl yaşarsan öyle ölürsün. Öyle bir yaşa ki Rabbim : kulum senden razıyım desin. Hayırlı cumalar.

En Güzel Cuma Mesajları Resimli

Öyle bir dua et ki günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın. Şeytandan Yaradana sığın ki nefsin seni değil sen nefsini yakasın.
Allahtan bir dua gibi, peygamberden bir armağan gibi sevabınız bol olsun. Hayırlı cumalar.
Günlerin en faziletlisi cuma günüdür. Bu sebeple o gün bana çokca salavat selam getiriniz. Zira sizin Salatu selamlarınız bana sunulur. Selam ve dua ile hayırlı cumalar.

En Güzel Cuma Mesajları Resimli  

Rabbim gönlümün tesbihine umut boncukları dizdin. Tane tane her çekişte af diyorum ve sığınıyorum rahmetine. Sen affedicisin affetmeyi seversin. Bizleride affet Allahım. Hayırlı cumalar.   Rabbim seni bugün de dua edenlerden, her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden ya Rabbi cennette gezenlerden eyle. Hayırlı cumalar.   Mevlana diyor ki : Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı cumalar.   Ömrüne ömür katılsın, gönlüne meltem saçılsın, bu mübarek günde melekler dört bir yanını sarsın. Derdine derman, gönlüne iman dolsun. Hayırlı cumalar.   Ey Rabbim dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri islamın yolundan ayırma. Amin. Hayırlı cumalar. En Güzel Cuma Mesajları Resimli   Ey Allahım yaptığımız işlerde muvaffakiyet ihsan et. Bizlere kötü yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir, evlerimize mutluluk ihsan eyle, taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme, darda ve muhtaçta koyma. Amin. Hayırlı cumalar.   Bütün güzelliklerin kilidini kendin de bulunduran Rabbim. Hakkımızda en hayırlı kilitleri aç. Amin. Hayırlı cumalar.   Günlerin en değerlisi cumadır. Cuma günü bayramlardan ve aşure gününden daha değerlidir. Cuma günü dünyada ve ahirette müminlerin bayramıdır. Cumanız mübarek olsun.   Ey insanlar gaflet uykusundan uyanın bekliyor bizi bu dehşet günler. Tövbe edin kardeşler Allah affedendir. Hayırlı cumalar.   Mübarek cuma günü yapılacak ibadetlere diğer günlerde yapılanların en az ki katı verilmektedir. Buna karşılık ise cuma günü yapılan günahlar da iki kat yazılmaktadır. Cuma gününü en hayırlısı ile geçirmeniz dileğiyle. Cumanız mübarek olsun.

CUMA MESAJLARI 2020 YENİ RESİMLİ

En Güzel Cuma Mesajları Resimli   Dostsuz dünya olmaz imiş, dost duasız kalmaz imiş, dostun duasını alanın sırtı yere gelmez imiş. Duanızda bulunabilmek ümidi ile. Hayırlı cumalar.   Elleriniz açık kalbiniz sevgi dolu olsun. Gözlerinizde iki damla yaş olsun. Sağnak sağnak yağan rahmet dergahından bir damla da size nasip olsun. Kardeşliğin en güzeli duadır. Dualarınız kardeşleriniz için olsun. Cumanız gibi bütün günlerinizi rahmet olsun. Hayırlı cumalar.   Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar ne de dostlar unutulsun. Cumanız mübarek olsun. En Güzel Cuma Mesajları Resimli   Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. Beni benden uzağa at, senden uzağa atma yarabbim. Cumanız mübarek olsun.   Kimi zamanlar vardır en muhabbeti en kuvvetli ve en güzel en içten müminin bayramıdır böyle zamanlar. En güzel cuma bayramın olsun. Hayırlı cumalar.   Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için, sende dua et Allah için. Hayırlı cumalar.   Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı cumalar. En Güzel Cuma Mesajları Resimli   Tüm inananlar için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hayırlı cumalar   Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın en özel günü olan cumanıız mübarek olsun.   Yakınlık ne zamanla ne mekanla sınırlıdır. Eller Allaha açıldığında akla ilk gelen sevilendir. Aklımda yüreğimde ve duamdasınız. Cumanız mübarek olsun.

26 Temmuz 2019 En Güzel Resimli Cuma mesajları 

Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamızda sizlerin sevgisi. Cumanız mübarek olsun   İmkanların bittiği yerde iman vardır. Derdin ne kadar büyük olursa olsun derdinden büyük Allah vardır.

Yorumlar