Eltilerin Savaşı nerede hangi semtte çekildi? Çekildiği ev nerede?

Eltilerin Savaşı nerede çekildi, çekildiği ev İstanbul'un neresinde, hangi mahalle veya semtte yer alıyor, oyuncuları kim?. Eltiler Savaşı filminin çekildiği evin nerede olduğunu sizler için araştırdık ve bulduk.

Google Haberlere Abone ol
Eltilerin Savaşı nerede çekildi? Çekildiği ev?

Eltilerin Savaşı nerede çekildi, Eltiler Savaşı filminin çekildiği ev nerede, oyuncuları kim, hangi semtte veya mahallede yer alıyor. Eltilerin Savaşı filmini izleyen birçok vatadaş filmin nerede ve hangi evde çekildiğini merak ediyor. Filmin nerede çekildiğiyle ilgili birçok internet sitesinde haber var ancak haberlerin hiçbirinde filmin gerçekte nerede çekildiğine dair bilgi bulunmuyor. Dolayısıyla haberlerin tamamı sadece kandırma amaçlı.

ELTİLER SAVAŞI NEREDE HANGİ İLÇEDE ÇEKİLDİ?

Ancak biz sizler için araştırdık, inceledik ve filmin çekildiği ilçeyi, mahalleyi hatta caddeyi bile bulduk. Eltilerin Savaşı nerede çekildi, Eltiler Savaşı filminin çekildiği ev nerede? İşte Eltilerin Savaşı filminin çekildiği il, ilçe, mahalle, cadde ve sokak: 

İşte filmin çekildiği mekanlar: 

Eltilerin Savaşı nerede çekildi, Eltiler Savaşı filminin çekildiği ev nerede
Eltilerin Savaşı filminin çekildiği eczane

 

Gizem ve Sultan elti olan iki genç kadındır. İkili arasında yaşanan ufak atışmalar bir süre sonra yerini tatlı bir rekabete bırakır. Birbirlerinin yaptıklarından geri kalmayan eltiler, kendilerini eğlenceli bir savaşın içinde bulur. Kardeş olan Selim ve Fatih de bir süre sonra eşleri arasında yaşanan bu rekabet rüzgarına kapılır. Sosyal medyaya düşkünlükleri ile bilinen Gizem ve Sultan'ın evlilik hayatlarına odaklanılan filmde, iki eltinin yarış içindeyken Selim ve Fatih'i nasıl etkiledikleri de gözler önüne seriliyor.

Eczane sahnesinin çekildiği mekan

Eltilerin Savaşı filminde, yönetmen koltuğunda Onur Bilgetay'ın oturduğu filmin senaryosunu, başrolde de yer alan Gupse Özay kaleme alıyor. Filmin kadrosunda Özay'a, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu eşlik ediyor. İşte karakterler ve oyuncular; 

Filmin çekildiği sokaklardan biri

 

Eltilerin Savaşı filmi İstanbul'un Bakırköy ilçesinde Yeşilköy semtinde çekildi. Film Yeşilköy'de Çekmece Caddesi ve etrafında bulunan mekanlarda çekildi. Buradaki eski evlerden biri de filmde kullanıldı. 

Eltilerin Savaşı nerede çekildi, Eltiler Savaşı filminin çekildiği ev nerede
Eltilerin Savaşı filminin sahnelerinden bir kare daha

 

Eltilerin Savaşı Oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler tam liste halinde:

Eltilerin Savaşı nerede çekildi, Eltiler Savaşı filminin çekildiği ev nerede
Eltiler Savaşı filminin oyuncuları ve karakterler

Yorumlar