Elnare Kızmaz bulundu mu? Elnare Kızmaz olayında Son dakika gelişme var mı? Son durum nedir?

Elnare Kızmaz'ın bulunması için başlatılan çalışmalarla ilgili olarak en son 26 Aralık 2022 tarihinde Müge Anlı'nın programında önemli bilgiler verildi. Köyde bir anda ortadan kaybolan Elnare'nin eşi tarafından ya öldürüldüğü ya da satıldığı iddia ediliyor. Eşi ise karısının başkaları tarafından..

Google Haberlere Abone ol
Elnare Kızmaz bulundu mu? Son durum nedir?

Elnare Kızmaz bulundu mu, bulunup bulunmadığı konusu merakla takip edilirken, olayın detaylarını duyan seyirci kulaklarına inanamıyor. Zihinsel engelli olduğu belirtilen Elnare Kızmaz'ın kaybolmadan önce kocası Ahmet Kızmaz tarafından köydeki erkeklere para karşılığında cinsel ilişkiye zorlandığı belirtiliyor. Canlı yayında Müge Anlı'nın programında konuşan görgü tanıkları, Elnare'nin kocası tarafından satılmış olabileceğini ileri sürüyor. Peki, Elnare Kızmaz bulundu mu? Son durum nedir? Balıkesir Valiliğinden son dakika açıklaması geldi.

ELNARE KIZMAZ BULUNDU MU?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 9 Aralık 2022 Cuma günkü son bölümü duyanların inanamayacağı bir olaya şahit oldu. 

Balıkesir'de yaşayan Elnare Kızmaz adlı kadın, 17 gün önce evden çıktıktan sonra bir daha evine dönmedi.

Türkiye, şimdi de Müge Anlı'daki Elnare olayını konuşuyor: Köydeki 35 erkek, kadınla cinsel ilişkiye girdi. 

Elnare Kızmaz bulundu mu? Son durum nedir? Valilikten açıklama geldi?
Elnare Kızmaz bulundu mu? Son durum nedir? Valilikten açıklama geldi?

 

İddialara göre akıl sağlığında sorunlar bulunan 2 çocuk annesi Elnare Kızmaz, kocası Ahmet Kızmaz tarafından köydeki diğer erkeklere para karşılığında satıldı. Köydeki birçok şahsın kadınla cinsel ilişkiye girdiği iddia edildi.

Türkiye, şimdi de Müge Anlı'daki Elnare olayını konuşuyor: Köydeki 35 erkek, kadınla cinsel ilişkiye girdi

Programın son bölümünde 35 kişinin kadına tecavüz ettiği bilgisi paylaşıldı. Programa tanık olarak bağlanan bir kadın da Ahmet Kızmaz'ın eşini para karşılığında sattığını doğruladı. Sinirlerine hakim olamayan adam, dakikalarca küfür ederek, "Yalan söylüyorsun" diye bağırdı.

BALIKESİR VALİLİĞİNDEN ELNARE AÇIKLAMASI

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde 22 Kasım'da hakkında kayıp ihbarı yapılan Azerbaycan uyruklu kadını arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Balıkesir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 3 Ağustos 2006'da Serçeören Mahallesi'nde yaşayan Ahmet Kızmaz ile evlenen ve hayatını burada sürdüren Azerbaycan uyruklu Elnara Mammadova Kızmaz'ın, kayıp olduğu ihbarı üzerine jandarma ekiplerince gerekli araştırma yapılarak en son görüldüğü bölgenin tespit edildiği belirtildi.

Arama çalışmalarının kesintisiz sürdürüldüğü aktarılan açıklamada, şöyle devam edildi:

"Jandarma devriye ekipleri, JASAT, istihbarat unsurları, Jandarma Asayiş Komando Timleri, AFAD, Jandarma Arama ve Kurtarma İz Takip Köpek Timi tarafından yürütülen çalışmalar titizlikle ve koordinasyon içinde gerçekleştirilmektedir. Her tür teknik imkan ve yöntem kullanılarak yapılan arama çalışmalarında şu ana kadar herhangi bir iz ve emareye ulaşılamamıştır. Valiliğimiz tarafından yakından takip edilen arama çalışmalarına aralıksız olarak devam edilmektedir."

Açıklamada, kadının 31 Ağustos'ta cinsel saldırıya maruz kaldığının öğrenilmesi üzerine konunun jandarma tarafından adli mercilere intikal ettirildiği, yapılan işlem sonucunda 1 şüphelinin tutuklandığı, 2 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildiği hatırlatıldı.

DUYANLA KULAKLARINA İNANAMIYOR

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dün işlenen konu herkesin midesini bulandırdı. Zihinsel engelli Elnare Kızmaz tam 17 gündür kayıp olduğu öğrenildi. Kardeşi Aynure Hanım, ablasının bulunması için başvuru yaparak eniştesi Ahmet Kızmaz'dan şüphelendiğini söyledi.

Zihinsel engelli Elnare Kızmaz'ın kocası Ahmet Kızmaz hakkındaki iddialar kan dondurdu. Ahmet Kızmaz'ın gece eve erkek getirdiği ve eşini de bu erkeklerle cinsel ilişkiye zorladığı öne sürüldü.

Aynure Hanım, ablası üzerinden maddi kazanç sağlayan eniştesinden şüphelendiğini söyleyerek "Ablamın akıl sağlığı yerinde değil eşi de bundan faydalanıyordu galiba. Ablamı köyde kullananlar oldu diye haberler geliyordu. Başına gelen olaylardan sonra ablam ona dokunulduğunda deliriyordu. Kadını o hale getirdiler." dedi.

Daha sonra yayına köyden bir kadın bağlandı. İsmini vermeyen istemeyen tanıdık kadın, "Ahmet Elnare’ye şiddet uyguluyordu, aç da bırakıyordu." ifadelerini kullandı.

"Gözümle de gördüm bacağı sekiyordu, gözü mosmordu. Ahmet'in dövdüğünü söylüyordu." diyen kadın gece eve erkeklerin geldiğini ekledi.

İddiaların odağındaki Ahmet Kızmaz ise söylenenleri reddetti. Karısının insanlardan para ya da yiyecek alması için dilendirdiği de iddia edildi.

Elnare Kızmaz'ın ya kaçırıldığı ya da öldürüldüğü düşünülüyor. Baş şüpheli ise karısını sürekli dövdüğü iddia edilen Ahmet Kızmaz.

Elnare Kızmaz'ın kardeşi Aynure Hanım ise anlattıklarıyla herkesi bir kez daha şoke etti. Köy yerinde bir düğünde ablasının düşürüldüğünü ve engelli kadının korkudan altına yaptığını ifade etti.

15 ARALIK 2022 TARİHİ İTİBARİYLE SON DURUM

Müge Anlı'nın canlı yayın ekibi Balıkesir'in Kepsut ilçesinde dağlık alanda Elnare'nin kaybolduğu alanda arama yana jandarmaya eşlik etti. Jandarma ve diğer devlet kurumları aynı anda bölgede geniş çaplı arama kurtarma seferberliği başlattı. 

Elnare Kızmaz bulundu mu? Son durum nedir? Valilikten açıklama geldi?
Elnare Kızmaz arama kurtarma çalışmaları

 

Bölgede bir başörtüsü bulunduğu, başörtüsünün Elnare'ye ait olduğu ileri sürülüyor. 

Gelen son dakika bilgisine göre henüz bir iz bulunmadığı yönündedir. 

SON DURUM

Elnare Kızmaz'ı arama kurtarma çalışmaları 16 Aralık 2022 Cuma günü de devam etti.

Müge Anlı, olumsuz hava şartlarına rağmen arama çalışmalarının sürdüğünü ancak henüz bir iz bulunamadığını söyledi.

26 ARALIK 2022 TARİHİ İTİBARİYLE SON DURUM

Elnare Kızmaz'ın bulunması için başlatılan çalışmalar konusunda en son 26 Aralık 2022 Pazartesi günü Müge Anlı'nın programında bilgiler verildi. Verilen son dakika bilgisine göre şu anda Dereli köyünde arama çalışmaları sürüyor. 

Şu ana kadar Elnare'ye ait olduğu tespit edilen bostan ve başörtüsü bulundu. Bu iki buluntu sonrasında eşi Ahmet Kızmaz, "Öldü o kadın. Onu öldürüp dereye attılar" demişti. 

Yorumlar

memlekete bak arkadaş ya Memleketin çivisi çıkmış. bu nedir arkadaş ya. İnsanlar birbirini asıp kesiyor.
Hacıya bak Hacı dayıdaki değişime bakın siz. Adamı iki televizyona çıktı saçı sakalı imajı o biçim oldu.