Elite Patrick kim?

Elit Patrick kim, gerçek adı nedir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Elite 4. Sezon'da Patrick karakterini canlandıran kişinin gerçek adı ve biyografisi:

Google Haberlere Abone ol
Elite Patrick kim?

Elite Patrick kim, gerçek adı nedir, dizinin dördüncü sezonunda yer alan Patrick karakterini kim canlandırıyor? İşte Elite Patrick biyografisi veya özgeçmişi:

Elite Patrick kim?
Elite Patrick (Manu Rios)

 

Álvaro Rico, Danna Paola, Ester Expósito, Jorge López ve Mina El Hammani gibi isimlerden sonra şimdi de Elite hayranları yeni bir isimle tanışıyor. 

Bu yeni kişi okul müdürünün oğlu Patrcik Blanco'dur. Kardeşleri Ari (Carla Díaz) ve Mencía (Martina Cariddi) gibi, istediğini elde etmeye alışan bir tiplemedir.

Onun yakışıklı yüzü ve inhibisyonu olmadan onun tutkularını şımartmak için istekli ile, Patrick oldukça arasındaki heyecana yol kesin olan Elite 'in çekirdek mürettebat ve öğrenci vücudun geri kalanı.

Manu Ríos , Patrick'i oynuyor. 

Peki, Elite Patrick rolünü oynayan Manu Rios Kimdir?

Manu Ríos 1998 yılında Calatrava’da doğdu.

Bir aktör, şarkıcı ve model.

Buna ek olarak, Instagram’da 5 milyondan fazla takipçisi olan tanınmış bir influencer ve ayrıca bir milyondan fazla abonesi olan bir YouTube kanalına sahip.

İspanya’da çok ünlü bir gösteri olan Cantando en Familia sayesinde Manu henüz dokuz yaşında oyunculuğa başladı.

Oyunculuğu asla bırakmadı ve yıllar içinde Les Misérables’ın müzikalinde (2010) televizyon komedisi Chiringuito de Pepe gibi pek çok yapımda rol üstlenmeyi başardı.

Yorumlar