Elektriksiz ve İnternetsiz işe başvuru yağdı

İrlanda'nın bir adasında iki kişilik iş ilanına Afrika'dan Alaska'ya kadar dünyanın bir çok yerinden iş başvurusu yağdı.

Google Haberlere Abone ol
Elektriksiz ve İnternetsiz işe başvuru yağdı

Atlas Okyanusu kıyısında bulunan İrlanda'ya bağlı Great Blasket adasında bulunan 21 kişilik otel pansiyonun iş ilanına başvuru yağdı.

Otelin sahibi tarafından sosyal medya üzerinden paylaşılan ilana göre, Nisan ve Ekim ayları arasında söz konusu oteli işletecek iki kişi aranıyor.

Twitter üzerinden paylaşılan ilana Afrika ve Alaska'ya kadar dünyanın bir çok yerinden başvuru yapıldı.

Oteli işletmek üzere çift ya da iki arkadaşın arandığı iş ilanında maaş belirtilmesede hem oteli işletecek hem de otelde kalacaklar için "Ateş, mum, soba, yaban hayatı ve doğa" vadediliyor.

İrlanda'nın en batı ucunda yer alan adaya gelen otel müşterileri ortalama bir gün konakladıktan sonra otelden ayrılıyor.

Elektrik olmadığı için internet ve diğer bir çok elektronik imkan burada geçersiz olurken çayi yemek ve yıkanmak için su ocakta kaynatılıyor. Küçük bir rüzgar türbininden elde edilen elektrik sadece bir cep telefonunu şarj edebilecek kadar elektrik üretebiliyor.

Öte yandan adada daha önce yaşayanların olduğu ve bunların geçimlerini balıkçılık, çiftçilik ve dokumacılık ile sağladığı belirtilirken adanın son sakini 1953 yılında adadan ayrılmış.

Yorumlar