Elazığ'daki aile faciasında kripto para detayı

Elazığ'daki aile faciasıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. İddiaya göre ailesinden 5 kişiyi katlettikten sonra canına kıyan genç öğretmenin kripto para borsasında büyük bir kayıp yaşaması faciaya neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
Elazığ'daki aile faciasında kripto para detayı

Elazığ'da 6 kişinin hayatını kaybettiği aile faciasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. 

Elazığ'da geçtiğimiz cuma günü yaşanan vahşette Hüseyin Fırat adlı öğretmen, ailesinden 5 kişiyi silahla öldürdükten sonra kendi hayatına son verdi. Kan donduran olayda ise ayrıntılar ortaya çıktı. Buna göre Fırat'ın kripto para borsasında para kaybettiği ve borç istemek için gittiği evde ailesiyle kavga ettiği belirlendi. 

Öğretmen Hüseyin Fırat'ın kripto borsasında para kaybettiği, borç istemek için gittiği evde aile üyeleri ile kavga ettiği, ardından olayın yaşandığı ortaya çıktı. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Elazığ'da aile üyesi 5 kişiyi pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar eden öğretmen Hüseyin Fırat'ın kripto borsasında para kaybettiği, borç istemek için gittiği evde ailesi ile kavga ettiği ardından olayın yaşandığı ortaya çıktı.

31 Mart'ta Sanayi Mahallesi Ümran Sokak'taki 3 katlı evin 2'nci katında meydana geldi. Doğalgaz kaçağı ihbarı sonrası adrese giden ekipler, 6 kişinin cesedi ile karşılaştı. Cesetlerde, saçma izlerine rastlandı.

Ölen kişilerin Hüseyin Fırat (30), babası Cumali (79), annesi Zeynep (69), ağabeyleri Yusuf (40) ve Mesut (38) ile ablası Remziye Fırat (50) olduğu belirlendi. Cenazeler, asri mezarlıkta yan yana toprağa verildi.

Çalışma başlatan polis, Hüseyin Fırat'ın aile üyelerini pompalı tüfekle öldürdükten sonra yaşamına son verdiğini tespit etti.

Yorumlar