Ego Nihan kim? Ego dizisi Nihan karakterini kim, hangi oyuncu oynuyor?

Ego dizisinde Nihan karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu soruları merakla sorulurken, aslında ünlü bir müsizyen olduğu ortaya çıktı. Dizinin ilk bölümü itibariyle seyircinin ilgisini çekmeyi başardı. Sahnedeki sesi ve güzelliğiyle Tuncay'ı baştan çıkarmayı başaran Nihan'ı kim oynuyor?

Google Haberlere Abone ol
Ego Nihan kim? Ego dizisi Nihan karakterini kim?

Ego Nihan kim, kim canlandırıyor soruları merakla sorulurken; oyuncunun hem kendi hem de sesinin güzelliği diziyi izleyenleri büyülüyor. Ego dizisinin ilk bölümü itibariyle seyircinin dikkatini çekmeyi başaran Nihan karakteri, ilk başlarda bir pavyonda şarkıcı olarak sahne alıyor. Başrol karakterinin aşık olduğu ve ondan bir çocuğu olan Nihan daha sonra kanser hastalığına yakalanarak evine çekilmek zorunda kalıyor. Geride ise sevgilisi Tuncay'dan olma 5 yaşındaki oğlunu bırakıyor. Ancak oğlunun sahipsiz kalmasını istemeyen Nihan, bir şekilde Tuncay'a ulaşır ve ona teslim eder. Olaylar bundan sonra farklı şekillerde gelişmeye başlar. Tuncay ise ülkenin önde gelen genç ve yakışıklı iş insanlarından biridir. Peki, Ego Nihan kim?

EGO NİHAN KİM?

FOX TV'de yayınlanan "Ego" isimli dizinin ilk bölümü itibariyle dikkatleri üzerine çeken karakterlerinden biri Nihan oluyor. Nihan, eğlence mekanlarında şarkıcılık yapan bir karakterdir. Tuncay'ın bu eğlence mekanına gelerek kendisine aşık olması ve ikilinin birlikte olmaya başlamasıyla yeni bir sayfa açılır.

Nihan ile Tuncay'ın ilerleyen bölümlerde ilişkileri çocuk yapmaya kadar gidecektir. 

Dizide Tuncay, Sibel’in abisidir. Tahir Bey’in oğlu olan Tuncay çapkın biridir. Evli olmasına rağmen eşiyle ilgilenmek yerine hep dışarıdaki kadınlarla ilgilenmektedir.

Ego Nihan kim Ego dizisinde Nihan'ı oynayan oyuncu kimdir
Ego Nihan kim Ego dizisinde Nihan'ı oynayan oyuncu kimdir

 

Nihan adında bir kadınla da ilişkisi olmuş, bir de oğlu olmuştur. Ancak bu durumdan haberi yoktur. Nihan ölmek üzere olunca oğlunu babasına emanet etmiştir.

Tahir’in tek isteği olan erkek torun sonunda gelmiştir ancak Tahir Bey’in hiç de haz etmediği bir şekilde.

Ahmet Kayakesen Ego dizisinde Tuncay karakterine hayat vermektedir. Son olarak “Mükemmel Eşleşme” dizisinde Kerem rolüyle ekranlara gelmiş olan oyuncu, Atv ekranlarının unutulmaz dizisi “Hercai” dizisinde Harun karakteriyle de tam not almıştır.

 1988 yılında dünyaya gelen oyuncu, “Kertenkele Yeniden Doğuş” adlı yapımda da adını duyurmuştur. Son olarak ise “Bergen” adlı sinema filminde Abdullah karakterine hayat vermiştir.

“Sonsuza Dek Nedime” adlı filmde Sinan rolüyle izleyiciyle buluşan oyuncu, yeni sezonda Ego dizisinde Tuncay karakterine hayat vermektedir.

EGO DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Dizinin kadrosunda; Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Ego Nihan kim Ego dizisinde Nihan'ı oynayan oyuncu kimdir
Ego Nihan kim Ego dizisinde Nihan'ı oynayan oyuncu kimdir

 

EGO DİZİSİNİN KONUSU NEDİR

Her bölüm heyecanın artacağının sinyallerini veren “Ego”da; Erhan (Alperen Duymaz) ile Elif (Rüya Helin Demirbulut) birbirlerini çok seven nişanlı bir çifttir ve hayattan en büyük beklentileri evlenip, mutlu bir yuva kurmaktır. Yaşantılarının rutini, Erhan’ın trajik aldanışı ile bozulur ve Erhan, ödenmesi çok güç bir borç yüküyle karşı karşıya kalır. Birlikte gittikleri, Erhan’ın iş gezisinde aldıkları bu haberle hayatları da psikolojileri de alt üst olur.

EGO OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ ŞÖYLE

Ego dizisinde hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor?

İşte Ego'da oyuncu ve karakteri:

Alperen Duymaz - Erhan Yıldırım

Melisa Aslı Pamuk - Sibel Koraslan

Ahmet Kayakesen - Tuncay Koraslan

Rüya Helin Demirbulut - Elif Tekin

Erdal Küçükkömürcü - Tahir Koraslan

Tuna Orhan - Burhan

Hülya Gülşen - Şükran

Derya Beşerler - Begüm Koraslan

Aziz Caner İnan - Zafer

Naz Sayıner - Senem

Emirhan Dönmez - Arda

Can Sertaç Adalıer - Samet

Toprak Kıvılcım - Berkay

Eylül Akdağ

Eslem Barutçu

Ahmet Şeninak

EGO'DA ŞARKIYI KİM SÖYLÜYOR?

Ego dizisinde şarkıları kim söylüyor? Nihan karakterinin seslendirdiği şarkıyı kendisi mi yoksa başka bir sanatçı mı seslendiriyor?

Dizide Nihan karakterininin seslendirdiği şarkıyı Ayşin Asan söylüyor.

Ego dizisinde şarkıları kim söylüyor?
Ayşin Asan

 

DİZİDE NİHAN'I KİM OYNUYOR?

Nihan karakterini canlandıran oyuncu ise Sevilay Çiftçi'dir.

Sevilay Çiftçi, diziye konuk oyuncu olarak katılmıştı. 

Oyuncu Sevilay Çiftçi Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalın’dan mezun olmuştur.

Kamu spotu reklam filmlerinde yer alan oyuncu Yanık ve Marat&Sade isimli tiyatro oyunlarında yer alan Sevilay Çiftçi, Dudullu Postası isimli internet dizisinde rol almıştır. Ardından Güzelliği Star tv ekranlarında yayınlanan Can Yaman ve Demet Özdemir’in başrollerini paylaştığı Erkenci Kuş dizisinde konuk oyuncu olarak Melis karakteri can vermiştir. En son Afili Aşk dizisinde Rıza’nın psikoloğu Serap karakterini oynamıştır.

Yorumlar