Ego neden final yapıyor? Ego dizisi final kararı neden alındı?

Ego dizisinin neden final yaptığı soruları seyirci tarafından merakla soruluyor. Dizi bu akşam itibariyle son bölümüyle ekrana geliyor. Kısa sürede hayran kitlesi oluşan dizinin neden bittiğine dair bilgiler merakla aranıyor.

Google Haberlere Abone ol
Ego neden final yapıyor? Ego dizisi final kararı

Ege neden final yapıyor sorusu bu akşam ekran başında oturan seyircinin kafasından geçen en önemli sorulardan biri oldu. 

Yayınlandığı kısa dönem içerisinde önemli bir hayran kitlesi elde eden dizinin bir anda final kararı alması haliyle bu kitleyi üzmüş durumda. 

Dizi bu akşam yani 21 Eylül 2023 tarihi itibariyle final yapıyor.

EGO NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Fox TV'nin yeni sezon dizileri arasında yer alan Ego, final yapacağı haberleri ile gündem oldu. Kısa sürede hatırı sayılır bir ilgi gören dizinin yeni bölümümü öncesi dizinin final bölümüne ilişkin tüm bilgileri bir araya getirdik.

Ego neden final yapıyor? Ego dizisi final kararı neden alındı?
Ego bu akşam final yapıyor

 

Her Pazar günü izleyicisinin karşısına çıkan dizi Ego dizisi, bu hafta son bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Başrollerini Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un paylaştığı dizinin neden final yaptığı ve son bölümünde neler olacağına dair ayrıntıları derledik! Ego dizisinin reytinglerdeki düşüş nedeniyle final yaptığı tahmin ediliyor.

EGO DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dizide, Erhan (Alperen Duymaz) ve Elif (Rüya Helin Demirbulut) birbirlerine derinden bağlı nişanlı bir çift olarak tasvir edilmektedir. En büyük hayalleri evlenerek mutlu bir yuva kurmaktır. Ancak, Erhan'ın trajik bir aldanış sonucunda hayatları beklenmedik bir şekilde altüst olur ve Erhan ağır bir borç yüküyle karşı karşıya kalır. Bu haber, Erhan'ın iş gezisinde aldıkları bir sırada ortaya çıkar ve hem hayatlarını hem de psikolojilerini derinden etkiler.

ego neden final yapıyor
ego neden final yapıyor

 

Borç ödemeleri neredeyse imkansız hale gelirken, Erhan'ın patronu Sibel (Melisa Aslı Pamuk) hayatlarını sonsuza dek değiştirebilecek bir teklif yapar. Bu teklif, hayatlarını kurtarmak için bir umut ışığı olabilir. Ancak, bu teklifin getireceği sonuçlar ve beraberinde gelen zorluklar, çiftin karar vermelerini ve hayatlarında önemli bir dönüm noktasına gelmelerini gerektirir.

Erhan ve Elif, bu zorlu süreçte birlikte mücadele etmek zorundadırlar. İçlerindeki sevgi ve dayanışma, onları bir arada tutan güç olacaktır. Borcun yarattığı kabusla baş etmeye çalışırken, çift aynı zamanda kendi ilişkilerini ve geleceklerini de sorgulayacaklardır. Hayatlarının bu zorlu döneminde, umutlarını kaybetmeden ve birlikte mücadele ederek, mutlu bir yuva kurma hayallerine yeniden ulaşabilecekler mi? Bu soru dizinin seyri boyunca izleyicilerin merakını ve ilgisini canlı tutacak ve hikayenin gelişimini etkileyecektir.

EGO DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sibel ve Erhan, Elif’in hayatlarından tamamen çıktığını düşünürken konaktaki akşam yemeğinde karşı karşıya gelmişlerdir. Sibel, Elif’in Erhan’dan vazgeçmediğine emin olmuştur. Fakat artık o da geri adım atmayacak, Erhan için savaşacaktır. Gerginlik giderek artarken Burhan’ın kalp krizi geçirdiğini öğrenirler.

Burhan’ın durumu, Erhan ve Elif’i yeni bir oyun oynamak zorunda bırakır. Erhan ve Elif, Burhan iyileşene kadar birlikteymiş gibi davranmaya karar verirler. Sibel bu durumu anlayışla karşılamaya çalışsa da, Erhan’ın boş zamanlarını Elif ve Burhan’ın yanında geçirmesi Sibel ve Erhan’ın gerilmesine sebep olacaktır.

Ego dizisi 21 Mayıs Pazar günü final yapıyor. Finalde neler olduğuna dair bilgileri ise daha sonra buraya ekleyebiliriz.

EGO ERHAN KİMDİR?

EGO dizisinde Erhan karakterini kim canlandırıyor sorusunun cevabını sizler için derledik. Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992 tarihinde Ankara'da doğmuş olan Türk oyuncu ve mankendir.

Duymaz, aslen Ankara Mamak Kıbrısköy doğumludur. Lise yıllarında müzik ve modellikle ilgilenmeye başlamıştır. Eğitim hayatına Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde devam etmiştir. Oyunculuk kariyerine Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide adım atmıştır. Ardından Acı Aşk ve Bodrum Masalı gibi dizilerde yer alarak kariyerine devam etmiştir. Özellikle Bodrum Masalı dizisiyle tanınmaya başlamıştır.

2018 yılında Direniş Karatay adlı filmde "Kutay" karakterini canlandırmıştır. Aynı yıl içinde Çukur adlı dizide "Emrah Amir" karakterine hayat vermiştir. 2018'in sonunda ve 2019'da ise Çarpışma dizisinde "Kerem Korkmaz" karakterini canlandırmıştır. 2020 yılında ise Show TV'de yayınlanan Zemheri adlı dizide "Ayaz" karakterini canlandırmıştır.

2021 yılında ise FOX'ta yayınlanan Son Yaz adlı dizide "Akgün Gökalp Taşkın" adlı karaktere hayat vermiştir. Alperen Duymaz, geniş kitleler tarafından tanınan ve takip edilen bir oyuncu olarak kariyerine başarıyla devam etmektedir.

EGO SİBEL KİMDİR?

Ego Sibel karakterini melisa Aslı Pamuk canlandırıyor. Melisa Aslı Pamuk, Türk kökenli, Hollanda vatandaşı bir oyuncu ve modeldir. 14 Nisan 1991 tarihinde Hollanda'da doğmuştur.

Pamuk'un ailesi İskenderunludur. 2011 yılında İstanbul'da düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci olarak tacı kazanmıştır. Aynı yıl Brezilya'nın São Paulo şehrinde gerçekleşen Miss Universe yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir. 2009 yılında ise Best Model of Turkey yarışmasında Best Promising (Gelecek Vadeden Model) unvanını almıştır. Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca dillerini iyi derecede konuşabilen Pamuk, Amsterdam Üniversitesi'nde psikoloji eğitimine başlamış ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu askıya almıştır. Modellik kariyerine 14 yaşında başlamıştır.

Pamuk, oyunculuk kariyerine henüz 13 yaşındayken Hollanda'da yayınlanan "Dat zit wel snor" adlı kısa filmde Hayal karakterini canlandırarak adım atmıştır. Türkiye'deki oyunculuk kariyeri ise bir mobil operatör reklamında rol almasıyla başlamıştır. 2012 yılında "Yer Gök Aşk" adlı dizinin üçüncü sezonundan itibaren başrol olarak yer almıştır. Aynı yıl "G.D.O. KaraKedi" adlı sinema filminde de rol almıştır.

EGO final bölümü fragmanı:

EGO

Yorumlar