Eğlence Harcamalarımızı Eğlenerek Ucuzlatabiliriz

Bu hafta en son vizyona giren filme mi gideceksiniz? Bütün gününüzü kitap okuyarak mı geçireceksiniz?

Google Haberlere Abone ol
Eğlence Harcamalarımızı Eğlenerek Ucuzlatabiliriz

Sevdiğiniz süper bir albüm mü çıkmış? Bunların hepsi masraf mı diyorsunuz? Öyle düşünmeyin; eğlence ve kültür-sanat harcamalarını eğlenceli bir şekilde ucuzlatmanın bir yolu var.

Şu Ara Ne İzlesek Ne Dinlesek?

Bugünlerde gidilebilecek en güzel konser, tiyatro, sinema ve gösteriler hangileridir diye internetten baktığımızda, genelde sadece bir tane değil birbirinden güzel pek çok etkinliği beğenir, ama hemen ardından bilet fiyatlarına baktığımızda ya vazgeçeriz, ya da istemeye istemeye hedef küçültürüz.

Bakın mesela şu ara gidilebilecek bazı etkinlikler internette şöyle sıralanıyor:

1) Blonde Redhead!

New York çıkışlı alternatif ekip Blonde Redhead, Avrupa Turnesi kapsamında Türkiye’ye geliyor. Yepyeni EP’leri 3 O’Clock’un tanıtımı çerçevesinde turneye çıkan grup, Türkiye’deki hayranları için özel bir performans sergilemeyi hedefliyor. Her biri farklı öykü ve konseptlere ev sahipliği yapan dokuz stüdyo albümü ile birlikte kendi türünün en üretken ve öncü isimlerinden biri haline gelen Blonde Redhead, 20 Şubat 2018 Salı akşamı If Performance Hall Beşiktaş sahnesinde sevenleri ile buluşacak!

2) Dorock Stage Rock Müziğe Doyuruyor

31 Ocak ve 28 Şubat tarihleri arasında İstanbul ve Balıkesir Dorock XL sahnelerinde rock müzik fırtınası kopacak! Mor ve Ötesi, Can Gox, Ogün Sanlısoy, Hayko Cepkin, Hey Douglas, Haluk Levent, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Gripin ve Emre Aydın gibi isimleri farklı günlerde ve zaman zaman da farklı şehirlerde ağırlayacak olan bu bir aylık müzik maratonunda, 80’lere Özel Seçkiler ve 90’lara Pop Gecesi gibi organizasyonlar da yer alıyor.

3) Fantastik Bir Deneyim: Blue Man Group

2018 yılının en çok merak edilen performanslarından biri Blue Man Group. Kendilerine has sahne şovlarıyla fenomenleşen BMG, Türkiye’deki hayranları için de son derece şık ve fantastik bir gösteri yapmayı hedefliyor. Gittikleri ülkelerde farklı ve orijinal şovlar sunarak, kendilerini izleyenlere fantastik bir seyir deneyimi sunan Blue Man Group, BKM işbirliğiyle 13-25 Şubat tarihleri arasında 16 farklı şov sergileyecek.

4) Tolgshow İle Gülmeye Hazır Olun!

Arkadaşım karakteri ile doğaçlama tiyatroyu milyonlara sevdirmeyi başaran Tolga Çevik; bu karakterin 10’uncu yılına özel bir sürpriz ile sevenlerini selamlıyor! Yeni sezon ile birlikte yönetmenin kaprislerine isyan bayrağını çeken Tolga Çevik, artık şovun tüm kontrolünü eline alıyor! Sezonun en dinamik gösterilerinden biri olan Tolgshow, 5 Şubat – 12 Mart tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları sahnesinde izleyici ile buluşuyor.

5) The Lord Of The Rings In Concert: Return Of The King!

Efsane sona eriyor! Geçtiğimiz yıllarda ülkemizde gösterilen ve fazlasıyla beğeni toplayan The Lord of the Rings konser serisi, Return of the King ile noktayı koyuyor. Görkemli bir kadro eşliğinde rüya gibi bir orkestra deneyimi sunan serinin son halkası, 13-14 Nisan tarihlerin Zorlu PSM’de izleyici ile buluşacak! Epik fantezinin sınırlarını zorlayan ve kulaklarınıza doğaüstü bir ziyafet çekecek olan bu macera, senenin en çok konuşulacak olaylarından biri olmaya aday.

6) Efsane Türkiye’de: Nick Cave & The Bad Seeds!

Nick Cave hayranlarının yıllardır beklediği konser nihayet gerçekleşiyor! 10 Temmuz 2018 tarihinde Küçükçiftlik Park’da hayat duracak ve muhteşem bir konser deneyimi başlayacak! İstanbul Caz Festivali’nin 25. Yılına özel konukları arasındaki şimdilik en büyük sürpriz olan Nick Cave, uzun süredir yollarını gözleyen Türkiye’deki hayranlarının heyecanını katmerleyecek bir performansa imza atacak!

Biletin Fiyatı Eğlenerek Nasıl Ucuzlatılır?

Yukarıdaki eğlenceli fikirler insanı cezbederken ve dışarıda hayat olanca hızıyla devam ederken başını çevirip sessizce ağlamak istemeyenler için bilet fiyatlarını ucuzlatmanın en başarılı yolu internetten indirim kuponu bulmak. Buna “kuponu” diyen de var, “kodu” veya “çeki” diyen de; ama bu kod denen teknolojik cümleler, ödemede kullanılınca fiyatı bir anda ucuzlatıyor. Biletix.com veya ZorluPSM.com sitelerinden bilet mi alacaksınız, yoksa yeni çıkan Mobilet.com sitesini mi deneyeceksiniz; o halde indirimkodu.com sitesine de bir baksanız hiç fena olmaz. Eğer varsa indirim kodunuzu bulun ve bilet fiyatını eğlenceli şekilde ucuzlatın.

Bunun neresi eğlenceli derseniz, o kodların bir bölümü geçerli oluyor bir bölümü geçersiz. Yani gazetede bulmaca çözerken bir kelimeyi yazarsınız, sonra yandaki kelimeyle uyumsuz olur ve silersiniz ya; kod işi de buna benziyor. Bulduğunuz kodlar kare bulmacada yazdığınız kelimeler gibi bazen işliyor, bazen de uğraşıp yenisini bulmak gerekiyor. Bazen bir kodu bulması o site benim bu site senin diye koşuştururken saatler alabiliyor. Kare bulmacada o sözlük senin bu ansiklopedi benim koşuşturup durmuyor muyuz? Ama iyi biten her şey iyidir: Aradığınız kelimeyi bulunca bulmaca çözülüyor; kodunuzu bulduysanız da fiyat bir anda ucuzluyor. Bilgisayar başında eğlencenin başarıya dönüştüğü, olimpiyatlarda madalyaların dağıtıldığı, üniversite sınavını kazandığınızı öğrendiğiniz an o an.

Çakralarını sanata ve eğlenceye aç; tüm şehir dışarıda hayatın tadına bakarken dört duvar arasına sıkışıp kalma!

Yorumlar