Ege Kökenli diziden neden ayrıldı?

Ege Kökenli diziden neden ayrıldı, Duy Beni dizisinin Bahar karakteri öldü mü, diziden çıktı mı soruları ünlü oyuncunun hayranlarınca merakla soruluyor. Peki, son durum nedir Kökenli ayrıldı mı geçici bir durum mu?

Google Haberlere Abone ol
Ege Kökenli diziden neden ayrıldı?

Ege Kökenli diziden neden ayrıldı, Bahar Duy Beni'den ayrıldı mı, ayrılık nedenine ilişkin bir açıklama veya mesaj var mı? 

Duy Beni dizisinin "Bahar Hoca" karakterini canlandıran Ege Kökenli'nin diziden ayrıldığı belirtiliyor. Dizinin son bölümünde Bahar karakterinin öldüğü görülüyor; ancak kim tarafından öldürüldüğü ise gösterilmiyor. 

Dizinin son sahnelerinde Bahar'la ilgili gelişmeler ünlü oyuncunun hayranlarınca merakla sorgulanmaya başladı. Bahar'ın ölümü diziden ayrılığı anlamına mı geliyor yoksa farklı bir senaryo mu dönüyor? 

Alınan son bilgilere göre Ege Kökenli, Duy Beni dizisinden ayrıldı. En son yaptığı evlilikle magazin dünyasında gündem olan Ege Kökenli'nin diziden ayrılışı da tekrar magazin basınında yer almaya başladı. 

Ege Kökenli diziden neden ayrıldı
Ege Kökenli diziden neden ayrıldı

 

Star tv’nin bu yaz iddialı olarak başlattığı gençlik dizisi Duy Beni’den kötü haberler gelmeye başladı. Diziden ilk ayrılık haberi paylaşıldı.

Rabia Soytürk, Helin Kandemir gibi genç oyuncuların yanı sıra Berk Hakman ve Ege Kökenli’nin yer aldığı Duy Beni dizisinin yakında final yapması beklenirken yaprak dökümü şimdiden başladı. Aldığı kötü reytinglere yakında Perşembe akşamı sezon dizilerinin dönmesi de eklenince hiç şans verilmeyen diziden ayrılık haberi geldi.

Sosyal medya da oldukça büyük bir takipçi kitlesi olmasına rağmen reytinglerde düşük seyreden Star Tv’nin zorbalık konulu gençlik dizisi Duy Beni’den ayrılık haberi geldi. Duy Beni dizisinde ilk ayrılık haberi üzecek.

Ege Kökenli diziden neden ayrıldı
Ege Kökenli diziden neden ayrıldı

 

Duy Beni dizisinde Bahar Hoca karakterini canlandıran Ege Kökenli diziden ayrıldı mı? Duy Beni yeni bölüm fragmanında Bahar Hoca ölecek mi derken Ege Kökenli’den beklenmedik bir hamle geldi.

Duy Beni dizisinin Bahar’I Ege Kökenli sosyal medya hesabından Duy Beni dizisinin resmi sayfasını takibi bıraktı. Ege Kökenli’nin diziden ayrıldığı düşünülürken takibi hemen bırakması kavgalı bir şekilde mi ayrıldı sorusunu akıllara getirdi. Henüz dizinin resmi sayfasından Ege Kökenli’nin ayrılığa dair bir açıklama gelmedi.

Duy Beni dizisinin Perşembe akşamları önümüzdeki haftalar sonrası tutunmasının imkansız olduğu görülürken diziden final haberi de gelmesi bekleniyor.


 

Yorumlar