Hadise ve Mehmet Dinçerler neden ayrıldı, açıklama yaptılar?

Hadise ile Mehmet Dinçerler ayrıldı mı, boşanıyorlar mı, neden, konuyla ilgili son dakika açıklama geldi mi, açıklamada ne denildi? Magazin dünyasında düşen son habere göre çift kesin olarak ayrılma kararı aldı, Hadise boşanma davası için dilekçe verdi.

Google Haberlere Abone ol
Hadise ve Mehmet Dinçerler neden ayrıldı, açıklama

Hadise neden ayrıldı, Hadise ile Mehmet Dinçerler neden boşanma kararı aldı. Boşanma kararıyla ilgili açıklama ise Hadise'nin menajerinden geldi. Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler ayrıldı mı, boşanıyorlar mı, neden, konuyla ilgili son dakika açıklama geldi mi, açıklamada ne denildi?

Magazin dünyasında arkadaşlıkları ve evlilikleri uzun süre konuşulan Hadise ile Mehmet Dinçerler ikilisiyle ilgili son günlerde bazı magazin sitelerinde söylentiler ve dedikodular dolaşmaya başlamıştı.

İddialara göre Hadise ile Mehmet Dinçerler çifti boşanma kararı aldı ancak kamuoyundan gizliyorlardı.

Konuyla ilgili birkaç gün sessizliğini koruyan taraflar en sonunda bir açıklama yapmıştı. 

İlk açıklama Hadise'den gelmişti.

Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler 15 Mart'ta nişanlanmış çift daha sonra aile arasında gerçekleşen sade bir törenle nikah masasına oturmuştu. Birlikteliklerinin ilk döneminde sık sık kameralara poz veren ve sosyal medya fotoğraf paylaşan çift bir süredir ayrı ayrı görüntüleniyordu.

Özel hayatı hakkında açıklama yapmaktan kaçınan Hadise geçtiğimiz günlerde verdiği konserde "Küçük Bir Yol" şarkısını seslendirirken gözyaşlarına boğulmuş, duygusal anlar yaşayan ünlü şarkıcı sevenlerini de şaşırtmıştı. Bir süredir aralarında sorun olduğu konuşulan ünlü çift, son günlerde sergiledikleri tavırlarla dedikoduları alevlendirdi. Yakın zamanda eşiyle görüntülenmeyen Hadise, Dinçerler'in 23 Ağustos'taki yaş gününde de hiçbir paylaşımda bulunmamıştı.

Hadise evlendikten sonra verdiği tüm konserlerinde Mehmet Dinçerler'in evlilik teklifi sırasında hediye ettiği 3 milyon TL'lik pırlanta yüzüğü hep takmış, ancak ünlü popçunun son iki konserinde yüzüğünü takmaması dikkatlerden kaçmamıştı.

Bir süredir eşinin konserine gitmeyen Mehmet Dinçerler önceki gün yeni mekânın açılışında ünlü isimleri ağırladı. Bu özel günde Hadise eşini yalnız bıraktı. Mehmet Dinçerler ise evlendikten sonra ilk kez alyansını takmadan objektiflere yansımıştı.

Söylentilerin ardından Hadise'nin yakın çevresindeki bir kaynak, “Her şey yolunda” diyerek, söz konusu iddiaların 'gerçek dışı' olduğunu belirtmişti. Ama gelen son açıklama her şeyi daha net bir şekilde ortaya koydu. 

HADİSE BOŞANMA DAVASI AÇTI

Eşi Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtığı öne sürülen Hadise cephesinden ilk açıklama geldi. Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk, boşanma davası açıldığını doğruladı.

Hadise ve bir süreden bu yana sorun yaşadığı eşi Mehmet Dinçerler resmen boşanıyor. Konserinde ağlaması ve ardından yaptığı dans çok konuşulan ünlü şarkıcı Hadise, bugün boşanma davası açtı.

Hadise cephesinden boşanma davası sonrası ilk açıklama da geldi. Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk, Snop Magazin'e yaptığı açıklamada boşanma davasının açıldığını doğruladı. Basın danışmanına "Boşanma dilekçesini verdim. Arayanlara boşanacağımı açıklayabilirsin" dediği öğrenilen şarkıcının dilekçesini Beykoz Adliyesi'ne verdiği belirtildi. Dinçerler'in daha az konser yapmasını ve kapalı giyinmesini isteyen ailesinin baskısından bunalan Hadise'nin fikir ayrılığı nedeniyle bu kararı aldığı konuşuluyor. Ünlü şarkıcının son dönemde konser sayısını artırması dikkat çekmişti.

İkilinin çocuk meselesi yüzünden tartıştığı ve Hadise'nin evi terk ettiği öne sürüldü. Yine iddiaya göre büyükler araya girdi ve Hadise eve geri döndü. Ama yüzükler çıktı, sosyal medya paylaşımları da kesildi. Çift uzun süredir de birlikte görülmedi. Eşi Mehmet Dinçerler'in Hadise'nin sahne performanslarına karıştığı iddiasının dolaştığı sırada Hadise'den yürek hoplatan bir paylaşım geldi.

Sahnede dans ettiği anları paylaşan Hadise'nin iç çamaşırının görünmesi ve dans ederken dilini çıkardığı anlara ise hayranlarından yorum yağdı. Boşanma aşamasında olduğu iddia edilen çift 4 aydan bu yana evliydi.


 

Yorumlar