Edirne 20 Aralık Perşembe okullar tatil mi?

Trakya'da 19 Aralık 2018 Çarşamba günü etkili olan yoğun kar yağışı bazı illerde okulların tatil edilmesine neden oldu. Çanakkale, Edirne ve Tekirdağ'da bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Peki 20 Aralık Edirne, Çanakkale ve Tekirdağ'da okullar tatil mi?

Google Haberlere Abone ol
Edirne 20 Aralık Perşembe okullar tatil mi?

Edirne, Çanakkale ve Tekirdağ'da 19 Aralık Çarşamba günü etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verilmişti. Tatilin ardından gözler 20 Aralık 2018 Perşembe günü bu illerde okulların tatil edilip edilmeyeceğine çevrildi. Peki Edirne, Çanakkale ve Tekirdağ'da 20 Aralık'ta okullar tatil mi?

Tekirdağ'da yoğun kar yağışı nedeniyle okulların 20 Aralık'ta da tatil edileceği önceden açıklanmıştı. Ancak Edirne'de 20 Aralık'ta okulların tatil edileceğine dair herhangi bir açıklama gelmedi. 

Çanakkale'de de 20 Aralık 2018'de okulların tatil edileceğine dair herhangi bir açıklama henüz gelmedi. 

OKULLAR BİR GÜNLÜĞÜNE TATİL EDİLMİŞTİ

Çanakkale'nin Gelibolu ve Biga ilçelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda 19 Aralık Çarşamba günü eğitime ara verildi.

Soğuk ve yağışlı hava Trakya'da yaşamı olumsuz etkilerken Tekirdağ'da ve ilçelerinde okullar 19 ve 20 Aralık 2018 tarihlerinde tatil edildi.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 19 Aralık'ta okullar tatil edildi.

 Edirne'de olumsuz hava şartları nedeniyle İpsala ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda, Uzunköprü ilçesinde ise taşımalı sistem kapsamındaki okullarda eğitime 19 Aralık Çarşamba günü ara verildi.

 Edirne'nin Keşan ilçesinde olumsuz hava şartları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ( 19 Aralık 2018 Çarşamba) ara verildi.

20 ARALIK'TA TATİL OLAN İL VE İLÇELER

Edirne'nin Keşan ilçesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, akşam saatlerinde etkili olan kar nedeniyle taşıma yoluyla okullarına giden öğrenciler için 20 Aralık Perşembe gününün tatil edildiği belirtildi. Açıklamada, "Keşan ilçemizi etkisi altına alan ve hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı neticesinde, yollardaki buzlanma riski nedeniyle 20 Aralık 2018 Perşembe günü, taşıma yoluyla gelen öğrenciler için İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla okullar bir gün süreyle tatil edilmiştir." denildi.

Tekirdağ'da da 20 Aralık Perşembe günü okullar tatil edildi.

Yorumlar