Edhem Dirvana kimdir, ailesi kim, kaç yaşında, evli mi, eşi Tanem Sivar kim?

Ethem Dirvana kimdir, nerelidir kaç yaşında ve benzeri sorular son dönemlerde ünlü ismim merak edilenlerce dile getirilen sorular arasında yer alıyor. Aynı zamanda Tanem Sivar'ın özel hayatını merak edenler de yine Dirvana hakkında meraklı sorular soruyor. Dirvana, MastarChef'e konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
Edhem Dirvana kimdir, ailesi kim, kaç yaşında?

Edhem Dirvana kimdir, ailesi kim, kaç yaşında, evli mi, eşi Tanem Sivar kim, gibisinden sorular özelilkle de Tanem Sivar'ın özel hayatını merak edenler tarafından sıklıkla dile getiriliyor. Tanem Sivar televizyon sunucularından biridir. Bundan yaklaşık 6 yıl önce evlendikten sonra ise Edhem Dirvana ismi de onunla birlikte anılır oldu. Çünkü ikili dünya evine girdi. Dirvana en son TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye programına konuk olarak katılarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, Edhem Dirvana kimdir, ailesi kim, kaç yaşında, evli mi, eşi Tanem Sivar kim? işte biyografisi: 

Edhem Dirvana 2015 yılında Tanem Sivar ile evlendikten sonra daha çok tanınır oldu ancak zaten kendi çapında ünlü bir isimdir. Dirvana yelken sporcusu ve oyuncu olarak biliniyor.

41 yaşında olan Edhem Dirvana 1977 yılında İstanbul'da doğdu. 

Edhem Dirvana kimdir
Edhem Dirvana kimdir

 

Üniversite eğitmine kadarki hayatını İstanbul'da sürdürürken, üniversite eğitimini ise 2001 yılında mezun olduğu California State'de tamamlarken; devamını ise Tübingen Üniversitesi'nde yüksek lisans yaparak getirdi.

Pazarları Hiç Sevmem isimli filmde rol aldı.

Altın Portakal'da "En iyi erkek oyuncu" ödülünü aldı.

Dirvana, 2015 yılında Türkiye'de televizyon kanallarında sunuculuk yapan Tanem Sivar ile evlendi.

İkilinin Süleyman Dirvana isimli erkek çocukları var.

EDHEM DİVRANA'NIN EŞİ TANEM SİVAR KİMDİR?

Tanem Silvar ise 1980 yılında ABD'de doğdu. 

Özel Marmara Koleji'nden mezun oldu. 

Edhem Dirvana kimdir
Edhem Dirvana kimdir

 

San Diego State Üniversitesi'nden Televizyon, sinema bölümünden mezun oldu.

Belli bir dönem Fox TV'de çalıştı. 2005 yılında Acun Ilıcalı'yla birlikte çalıştı.

Lig TV’de 21 adlı spor programını sundu.

2013 itibarıyla CNN Türk'te "Cumartesi sabahları iki kahve arası" adlı programı sunmaktadır.

14 Aralık 2015 tarihinde yelken sporcusu Edhem Dirvana ile evlendi.

İSTANBUL'DAN TAŞINMAYA KARAR VERMİŞTİ

Yaz aylarını Bozburun’da geçiren ünlü çifti Tanem Sivar-Edhem Dirvana, İstanbul’dan taşınmaya karar verdiler.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; ikinci çocuğuna 6 aylık hamile olan güzel sunucu Tanem Sivar ve eşi Edhem Dirvana, İstanbul defterini kapatmış.

Bozburun Yacht Club’ın sahibi olan Edhem Dirvana’nın işinden dolayı tüm yazı Marmaris Bozburun’da geçiren çift, pandemi nedeniyle İstanbul’a dönmeyi askıya almıştı.

İki oğlunu da doğayla iç içe büyütmek isteyen Dirvana çifti, tamamen Güney’de kalmaya karar vermiş.

Bodrum Bitez’den ev alan Tanem Sivar-Edhem Dirvana çiftinin bu kararı vermesinde ise işleri olmadığı sürece Bodrum'da yaşama kararı alan yakın arkadaşları Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk’ün de payı var.

Üç yaşında Süleyman adında bir oğulları olan Tanem Sivar ile Edhem Dirvana'nın bir oğlu daha olacak. Çift bebeklerine Kemal adını verecek. İkinci kez anne olmak için gün sayan ve hamilelik yogası yaparak formunu koruyan Sivar ise altı ayda sadece altı kilo aldı.


 

Yorumlar