Ebru Şallı'nın oğlu Pars neden öldü, hastalığı neydi?

Ünlü manken Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki minik oğlu yakalandığı hastalık sonucunda hayatını kaybetti. Peki, Ebru Şallı ve Harun Tan'ın oğlu neden hayatını kaybetti? Hastalığı neydi?

Google Haberlere Abone ol
Ebru Şallı'nın oğlu Pars neden öldü, hastalığı ne?

Ebru Şallı'nın oğlu Pars, yakalandığı hastalık nedeniyle 8 yaşında hayata gözlerini yumdu. Ölüm haberi sanat dünyasında ve duyan herkeste üzüntüyle karşılandı. Ebru Şallı ve Harun Tan'ın oğlu Pars Tan'ın ölümü tüm Türkiye'yi derinden etkiledi. Peki, Ebru Şallı'nın oğlu neden öldü, hastalığı neydi?

EBRU ŞALLI OĞLU PARS NEDEN ÖLDÜ?

Ebru Şallı'nın oğlu Pars Lenfoma Kanseri hastalığından dolayı hayatını kaybetti.

LENFOMA NEDİR?

Lenfoma hastalığı insanların boyun çevresi ve koltuk altlarında ortaya çıkan tümörler aracılığıyla yayılan bir hastalıktır.

Hastalığın normal şartlarda tedavisi var. Ancak bunun için hastanın iyi bir şekilde tedavi edilmesi ve hastanın da güçlü olması gerekiyor.

ERKEN TEŞHİS HALİNDE TEDAVİ EDİLEBİLİR

Lenf sistemi bağışıklılık sisteminin bir parçasıdır ve vücudumuzun her yerinde bulunan koruyucu bir sistemdir. Lenf kanseri ise bağışıklılık sisteminin parçalarından lenfatik sistemdeki kanserleri anlatan genel bir terimdir.

Lenf dokusunun kötü huylu tümörlerine genel olarak verilen isimdir. Bu kanser türü ya hücrelerin hızla aşırı hızla oluşmaları ya da lenfositlere (bir tür beyaz kan hücresi) göre daha uzun yaşamaları ile oluşur.

Erken tespit edildiğinde tedaviye hemen cevap veren bir kanser türü olduğundan en çabuk iyileşme lenfomada görülür. Çeşitli kanser türleri gibi hayati önem arz etmez ve korkutucu değildir.

LENFOMA BELİRTİLERİ NELERDİR?

Lenfoma veya lenf kanseri hastalığının belirtileri şöyle:

Ağrısız, büyüyen ve çoğalan lenf bezleri

Sebebi bilinmeyen ateş,

Açıklanamayan kilo kaybı,

Rahatsız edici gece terlemesi,

Sürekli yorgunluk,

Öksürük, solunum problemi ve göğüs ağrısı,

Karında şişlik, şişkinlik, dolgunluk hissi veya ağrı,

Kaşıntı

 

 

Yorumlar