Dünyanın en iyi 40 dizisinden biri Türk dizisi Puhu tv izle

IMDb izleyici oylamalarında en iyi diziler oylandı. Puhu tv İzle. Sıralamaya giren dizilerden biri Türk dizisi 'Şahsiyet'. Puhu TV'nin trend dizilerinden biri olan 'Şahsiyet' IMDb oylamasında 39. sırada yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
Dünyanın en iyi 40 dizisinden biri Türk dizisi Puhu tv izle

Dünyanın en trend dizi ve filmlerinin belirlendiği IMDb oylamasında TOP 250 belirlendi. 39. sırada Puhu TV İzle'nin en popüler dizilerinden 'Şahsiyet' yer alıyor.

Başrollerinde deneyimli oyuncu Haluk Bilginer'in oynadığı dizinin yönetmen koltuğunda Onur Saylak var. Şahsiyet'in seneryasu ise ünlü senarist Hakan Günday tarafından yazıldı.

Dünyanın en meşhur film-dizi portalı olan IMDb'de en iyi 250 dizi film listesi oylandı. Sıralamada bir Türk dizisi dikkat çekti. Puhu TV'nin en fenomen dizilerinden Şahsiyet 39. sırada yer aldı. 10 üzerinden 8.8 puan alan dizinin başrol oyuncusu usta oyuncu Haluk Bilginer.

Ay yapım tarafından ekranlara taşınan tek sezonluk dizinin seneryasu Hakan Günday'a ait. Dizide, Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu , Hüseyin Avni Danyal, Necip Memili, Müjde Ar, Şenay Güler, Ayhan Kavas, İbrahim Selim, Fırat Topkorur gibi birbirinden usta oyuncular yer alıyor. 

Başrol oyuncusu Haluk Bilginer 65 yaşındaki adli katip memuru Agah Beyi canlandırıyor. Kadın oyunculardan Şebnem Bozoklu dizide ortaya koyduğu performans ile izleyicileri etkiliyor. Tek sezon 12 bölüm olarak planlanan 'Şahsiyet' dizisinde Agah ile Nevra'nın başlarından geçen olaylar polisiye-gerilim tadında izleyiciler ile buluşuyor.

Puhu TV İzle

Yorumlar