Doya Doya Moda Yasemin kimdir? Yasemin Yılmaz evli mi, kimi giydiriyor, kaç yaşında?

Doya Doya Moda Yasemin Yılmaz, jüri heyeti arasında yer alıyor. Yılmaz'ın şu ana kadar hangi ünlü isimleri giydirdiği merak edilirken, yaşı ve özel hayatı da merak konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda Yasemin kimdir? Evli mi?

Doya Doya Moda Yasemin kimdir? Yasemin Yılmaz evli mi, kimi giydiriyor, kaç yaşında? Doya Doya Moda Yasemin Yılmaz 4 kişilik jüri heyetinin üyesidir. 2022 yılı yarışmasında yer alan jüri üyelerinden Yasemin yarışmaya nereden katılıyor, kaç beden, kilosu ve boyu kaç? Şu ana kadar kimlerle çalıştı, kimleri giydirdi veya hangi moda defilelerinde yer aldı soruları moda dünyasında merakla soruluyor. İlginç tazı ve fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Yasemin Yılmaz, jüri üyesi olduğu yarışmaya da renk katan isimlerdendir. Peki, Doya Doya Moda Yasemin Yılmaz evli mi, hangi ünlü ismi, kimi giydiriyor, kaç yaşında??

TV8'de yayınlanan moda yarışması Doya Doya Moda yarışması bu yıl da yine birbirinden farklı ve ilginç yarışmacıları ile yeni jüri üyeleriyle ekrana geliyor.

DOYA DOYA MODA YASEMİN KİMDİR?

Hafta içi her gün 13.00 itibariyle ekrana gelen yarışma gündüz kuşağının en uzun soluklu yarışmasıdır.

Yarışmaya bu yıl katılan isimler merak ediliyor.

Doya Doya Moda Yasemin kimdir, nereli, kaç yaşında
Doya Doya Moda Yasemin kimdir, nereli, kaç yaşında

 

Peki, Doya Doya Moda yarışmasına katılan isimler arasında yer alan jüri üyelerinden Yasemin kimdir, nerelidir, kaç yaşında, boy, kilo, bedeni kaç?

Doya Doya Moda yeni sezon yayın hayatına modacı Yasemin Yılmaz ile devam ediyor. Geçtiğimiz yıl jüri koltuğunda oturan Seray Sever'in ikiz bebekleri nedeniyle programa bu yıl katılamamasının ardından, yerine Yasemin Yılmaz Doya Doya moda jürisi oldu.

Doya Doya Moda Yasemin kimdir, nereli, kaç yaşında
Caption

 

Yasemin Yılmaz, 1995 yılında doğmuştur ve 27 yaşındadır. Ünlü jüri Yasemin Yılmaz hem Türkiye de hem de yurt dışında birçok önemli defileye katılmıştır. Yasemin Yılmaz Son Olarak 2020 yılında 2020’nin en iyi çıkış yapan tasarımcısı ödülünü aldı.

Yasemin Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli Doya Doya jürisi Yasemin Yılmaz hakkında bilgiler

Fashion Weeks’te tasarımları sayesinde çok konuşulan Yasemin Yılmaz, Doya Doya Moda yeni sezon jüri üyeleri arasında bulunuyor.

Caption

 

Fashion Weeks'te koleksiyonlarıyla çok konuşulan genç isim 2020 yılında yılın en iyi çıkış yapan moda tasarımcısı ödülüne layık görüldü.

İlk defilesiyle Oligark'ı sallayan Yasemin Yılmaz, son olarak FashionTV’nin 25. yıl kutlamalarında görücüye çıkan kıyafetleriyle göz kamaştırdı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren modacının 114 bin takipçisi bulunuyor.

Siyah dekolteli elbisesiyle poz veren ünlü ismin paylaşımlarına yorum yağdı.

YASEMİN YILMAZ KİMLERİ GİYDİRİYOR

Yasemin Yılmaz'ın tasarımlarını taşıyan ünlü isimler arasında Gülşen'in yanı sıra Ece Seçkin, Defne Samyeli, Deren Talu, Derin Talu yer alıyor.

KENDİ MARKASI VAR

Yasemin Yılmaz’ın özel hayatı ile ilgili pek bir bilgiye rastlanmamakla birlikte genelde gündeme tasarımları ve işi ile gelmektedir. Tasarımlarından sıklıkla söz ettiren Yasemin Yılmaz’ın instagram hesabında 66,5 K takipçisi bulunmaktadır. Bybabgal butiğinin ise 45,1 K takipçisi bulunmaktadır. Bybadgal butik hesabında elbise fiyatları ortalama 3000 ile 8000 TL fiyatları arasında değişiklik göstermektedir. Özel tasarım olması ve özel defilelerde çıkıyor olması da elbiselerine değer katmaktadır.


 

Yorumlar