Gülşah Saraçoğlu kimdir, annesi kim, kimin kızı? (Biyografi)

Gülşah Saraçoğlu annesi kim, kimin kızı, kilolu hali nasıl soruları son dönemlerin en çok cevabı merak edilen sorular oldu. Peki, ünlü modacının annesi hakkında bir bilgi var mı? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Gülşah Saraçoğlu kimdir, annesi kim, kimin kızı?

Gülşah Saraçoğlu annesi kim, nereli, annesi kim, kimin kızıdır? Sorularının yanıtı en çok izlenen moda programlarından biri olan Doya Doya Moda jürisi Gülşah Saraçoğlu hakkındaki bilgileri merak edenler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Gülşah Saraçoğlu kilolu hali

 

Türkiye'nin en çok sevilen ve en çok izlenen programlarından biri olma yolunda hızla ilerleyen Doya Doya Moda programının jüri üyeleri ve yarışmacıları vatandaşlar tarafından sıkça merak ediliyor. Merak edilenlerden biri ise yarışmanın güzel jüri üyelerinden biri olan Gülşah Saraçoğlu oldu.

GÜLŞAH SARAÇOĞLU BİYOGRAFİSİ

Gülşah Saraçoğlu İstanbul'da dünyaya gelmiştir ver aslen İstanbullu olduğu sanılmaktadır.

Saraçoğlu, 1982 doğumludur. İlk ve ortaöğrenimini İstanbul'da tamamlayan güzel jüri, liseyi bitirdikten sonra eğitimine devam etmemiş ve modayı tercih etmiştir.

Saraçoğlu, okula bitirdikten sonra moda sektörüne girdi.

Başarılı modacı Dilek Hanif'in asistanı olarak moda sektörüne atılmış sonrasında ise birçok ünlüye hazırladığı tasarımlar ile adından söz ettirmeyi başaran Gülşah Saraçoğlu 2012'de boşandığı eşi Selçuk Yentur ile 2014 yılında tekrar dünyaya girdi.

Daha önce kilolu olan zamanlarda verdiği kilolar ve farklı bir projeye imza atıp, tasarımlarını moda klibi halinde yayınlaması ile gündeme gelmeye devam etmektedir.

Beyaz TV kanalında yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" adlı programda sunuculuk yapan Gülşah Saraçoğlu dünyaca ünlü isimleri de giydirmeye devam etmektedir. Saraçoğlu'nun moda danışmanlığını yaptığı ve giyidirdiği isimlerden biri de Nicole Kidman olmuştur.

Gülşah Saraçoğlu, iş adamı Selçuk Yentur ile ikinci kez evlendi.

 

Güzel modacı şimdi ise TV8 kanalında yayınlanan "Doya Doya Moda" programında sunuculuk yapmaktadır.

Öte yandan vatandaşlar tarafından en çok merak edilenlerden biride Gülşah Saraçoğlu'nun kilolu hali olmuştur. Merak edenler "Gülşah Saraçoğlu kiloluyken, Gülşah Saraçoğlu kaç kilo" gibi soruların yanıtını da aramaya devam ediyor.

GÜLŞAH SARÇOĞLU'NUN KİLOLU HALİ

Gülşah Saraçoğlu kiloluyken
Gülşah Saraçoğlu kilolu hali.

Gülşah Saraçoğlu annesi ile ilgili şu ana kadar kamuoyuna yansımış herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Yorumlar