Doya Doya Moda Serdar neden yok?

Doya Doya Moda jürisi Serdar bugün neden programda yer almadı sorusu seyirci tarafından heraratle sorulurken, nedeni belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda Serdar neden yok?

Doya Doya Moda Serdar neden yok, programdan ayrıldı mı soruları merakla sorulurken merakları gideren açıklamayı Uğurkan Erez yaptı. Hafta finalinin düzenlendiği 20 Ocak 2023 Cuma günü Doya Doya Moda'da jüri heyetinde eksiklik olduğu görüldü. Serdar Uzuntaş'ın bugünkü bölümde olmadığını görülünce seyirci merak içinde kaldı. Peki, Doya Doya Moda Serdar neden yok?

DOYA DOYA MODA SERDAR NEDEN YOK?

Doya Doya Moda jüri üyelerinden Serdar Uzuntaş, 20 Ocak 2023 Cuma günü düzenlenen hafta finalinde ekrana çıkmadı. 

Doya Doya Moda Serdar neden yok?
Doya Doya Moda Serdar neden yok?

 

Seyirci, Serdar'ı göremeyince önce şaşırdı sonra da sebebini merak etti. Serdar'ın hayranları bir anda üzülse de sonradan sevindi. 

Serdar'ın neden programda olmadığına ilişkin açıklamayı bugünkü açılışta konuşan Uğurkan Erez yaptı.

Erez, Serdar'ın İtalya'da düzenlenen 2023-2024 kış kreasyonu defilelerinde sunuculuk yapmak için İtalya'ya gittiğini açıkladı.

Açıklamada her üç jüri üyesi de Serdar'a başarılar diledi. 

SERDAR UZUNTAŞ KİMDİR?

Kariyerinde birçok ünlü isimle çalışan ve defalarca moda haftalarında koleksiyonları sergilenen isimlerden biri olan Serdar Uzuntaş TV ekranlarında da boy göstermeye başlayacak. Fenomen yarışma programı Doya Doya Moda’da 4 jüri iyesinden biri olacak olan Uzuntaş sempatik tavırları ile dikkatleri üzerine çekti.

Serdar Uzuntaş 1975 İzmir doğumludur. Uzuntaş, Central Saint Martins’te Moda Tasarımı eğitimi aldı. 2010 yılında konforu vurgulayan, kendi ismini taşıyan markası Serdar Uzuntaş’ı kurdu.

2011’de Londra Moda Haftası’nda koleksiyonunu sundu. Ayrıca İtalya’daki Pitti Uomo Fuarı’na katıldı.

Serdar, 2006 yılında Central Saint Martins'te okumak ve İngilizcesini geliştirmek için Londra'ya taşındı. Bu arada Türkiye'deki şirketlerle çalışmaya devam etti, ancak zamanını Londra, Milano ve İstanbul arasında böldü. Serdar bu dönemde arzusunun Erkek giyim tasarlamak olduğunu keşfetti ve kendi adını taşıyan markasını yarattı. Aktörler, Yapımcılar ve Müzik Sanatçılarından oluşan geniş bir özel müşteri kitlesi geliştirirken bu üç şehir arasında seyahat etmeye ve çalışmaya devam ediyor.

2015  Şubat’ta Serdar, Londra'da düzenlenen WGSN 2015 Global Moda Ödülleri'nde 'Breakout Erkek Tasarım' için 4 finalistten biri seçildi.

Instagram’da 33 binin üzerinde takipçisi bulunan Uzuntaş “@serdaruzuntas” hesabını kullanıyor.


 

Yorumlar