Doya Doya Moda Melika Aslan kimdir, nerelidir?

Doya Doya Moda Melika Aslan kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Yarışmaya 25 Mayıs Pazartesi günü dahil olan Melika Aslan dikkat çeken yarışmacılar arasında şimdiden yerini almaya başladı. Yarışmaya iddialı bir şekilde başlayan Melika, Hanzade'yi göndereceğini savundu.

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda Melika Aslan kimdir, nerelidir?

Doya Doya Moda yarışmasına 25 Mayıs 2020 Pazartesi günü itibariyle yeni bir yarışmacı daha dahil oldu. Yarışmaya yeni katılan yarışmacının adı Melika Aslan. Programın ilk gününden itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Doya Doya Moda Melika Aslan kimdir, nerelidir, kaç yaşında, boy, kilo ve bedeni kaçtır? İşte Melika Aslan biyografisi:

Melika Aslan 1990 yılında Elazığ'da doğdu. Annesi İranlı, babası ise Elazığlı olan Melika Aslan, İran'ın Tahran şehrinde büyüdü. Dört yıl önce Türkiye'ye dönüş yapan Aslan burada yaşamaya başladı. Halihazırda Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı yapmaktadır. 

30 yaşında olan Doya Doya Moda Melika Aslan, yarışmaya iddialı başlayan isimlerden birisi oldu. Yarışmanın ilk gününde iddialı bir çıkış yapan Aslan, Handaze'yi göndermeyi düşündüğünü belirterek dikkatleri üzerine çekti. 

MELİKA ASLAN BOY, KİLO VE BEDENİ KAÇ?

Melika Aslan 1,82 boyunda, 100 kilogram ağırlığındadır. Melika, 44 beden olduğunu açıkladı.

 

Doya Doya Moda Melika Aslan
Doya Doya Moda Melika Aslan

 

Yorumlar