Doya Doya Moda bugün neden yok?

Doya Doya Moda 2. Sezon dün itibariyle TV8 ekranlarında yeni yarışmacılarıyla hayranlarının karşısına çıktı; ancak bugün yeni bölümü yayınlanmadı.

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda bugün neden yok?

Doya Doya Moda 13 Temmuz 2020 Pazartesi günü itibariyle yeni sezona başladı. Yeni yarışmacıların yer aldığı yeni sezonun ilk bölümü dün yayınlandı. Ancak ikinci bölümü bugün yayınlanmadı. Bu nedenle programın hayranları, "Doya Doya Moda bugün neden yok?" diye soruyor. 

Doya Doya Moda yarışması 14 Temmuz Salı günü 2. Bölümü ile ekrana gelmedi. Fragmanı yayınlandığı halde bugün ekrana gelmeyen programın neden yayınlanmadı merak konusu olurken, gelen kulis bilgilerine göre programın neden yayınlanmadığı konusunda bazı iddialar var. 

İddiaya göre yarışmanın ikinci sezonu istenen şekilde başlamadı. Reytinglerde istenen başarıyı gösteremeyen programın, yeterince reklamı yapıldıktan sonra yeniden ekrana geleceği belirtiliyor. 

Programın yayınlandığı saatlerde ise bu akşam finali yapılacak Survivor ile ilgili canlı yayın programının yapılması ve bu programın daha çok reyting kazandırması hedefleniyor. 

Doya Doya Moda'nın bugün yayınlanacağına dair dün fragman yayınlanmıştı. Buna rağmen bugün yeni bölümün yayınlanmamasının kesin ve gerçek nedeni merak konusu oldu. 

İşte 2. bölüm fragmanı:

DOYA DOYA MODA 2. SEZON 1. BÖLÜM FULL

Yorumlar