Doya Doya Moda Betül neden yok, ayrıldı mı?

Doya Doya Moda Betül neden yok, ayrıldı mı, soruları yarışmanın hayranları tarafından merakla soruluyor. Betül'e ne oldu, neden bugünkü programda yer almıyor, elendi mi yoksa başka bir sorun mu var? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda Betül neden yok, ayrıldı mı?

Doya Doya Moda Betül neden yok, ayrıldı mı, yarışmadan elendi mi yoksa başka bir nedenden dolayı yarışmaya veda mı etti soruları hayranları tarafından merakla soruluyor. Peki, Doya Doya Moda Betül'e ne oldu? 

Doya Doya Moda Betül neden yok, ayrıldı mı?
Betül Böçgün bir önceki dönemde birinci olmuştu

 

TV8'de yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasının en dikkat çeken ve hayat hikayesi en ilginç olan yarışmacılardan biri de Betül Böçgün'dü. Betül, bir önceki sezonda yarışmaya katılmış ve birinci seçilmişti. 

Yeni dönemde Doya Doya Moda All Star şeklinde başlayan yeni sezona Betül Böçkün bir kez daha katılmıştı.

Ancak gelinen noktada Betül bir anda ortalardan kayboldu ve ne olduğu merak konusu edildi.

Jüri üyesi Umut Eker, Betül Böçkün’ün yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. “Bir şey açıklamak zorundayım, üzülerek açıklayacağım. Bugün Betül sağlık sorunu nedeniyle aramızda değildi. Az önce aldığımız habere göre Betül artık aramızda olamayacak. Sesli bir ortamda bulunmaması kendisi için daha iyi olamayacak. “ sözleriyle Betül Böçkün’ün ayrıldığını duyurdu.

Doya Doya Moda Betül neden yok, ayrıldı mı?
Doya Doya Moda Betül

 

Sürpriz bir şekilde programa veda eden Betül Böçkün'ün Instagram hesabında veda postu paylaştı ve altına "Ddm evindeki son kombin olarak buda burda dursun." Notunu düştü.

Kuaförlük yapan ve 25 yaşında olan Betil Böçkün, aslen Bingöllü. Anne ve babası ayrı olan Betül Böçkün, annesiyle görüşmediklerini ve neredeyse hiç görmediklerini dile getirdi. Betül Böçkün, 3 yaşındaki çocuğunun da vefat ettiğini dile getirirken başta jüri üyeleri olmak üzere ekran karşısındakiler de derinden etkilenmişti.

OĞLU İLE İLGİLİ HİKAYESİ HERKESİ ÜZMÜŞTÜ

24 yaşında olan Betül Böçkün 1996 yılında dünyaya geldiğini açıklamıştı. Açıklamasında, genç yaşta başından bir evlilik geçtiğini, bu evliliğinden doğan çocuğunun ise 3 yaşındayken hayatını kaybettiğini söylemişti. Betül, şu anda bekar olduğunu belirterek anne ve babasının da uzun yıllardır görüşmediklerini, annesinden uzun yıllardır haber alamadıklarını söylemişti. 

Babasının çok sert mizaçlı biri olduğunu, bu nedenle annesiyle anlaşamadıklarını, annesinin evi terk etmesinden sonra 7-8 yıl boyunca annesinden hiç haber alamadıklarını, bu süre içerisinde halasının kendilerine baktığını söylemişti. İki kardeş olduklarını belirten Böçkün, kendisinin küçük kardeş olduğunu ifade etmişti.

17 yaşındayken "Bilinmeyen numaralar" üzerinden bir kişiyle tanıştıklarını, onunla evlendiklerini belirten Böçkün'ün açıklamalarından sonra herkes Betül'ün çocuğunun neden hayatını kaybettiğini merak etmeye başladı. 

Doya Doya Moda Betül neden yok, ayrıldı mı?
Doya Doya Moda Betül

 

Betül'ün hikayesi stüdyoda jüri üyeleri dahil herkesi gözyaşlarına boğdu. 8 yaşındayken halasının boynuna kaldıklarını, halalarınını kendilerini büyüterek, kendileri için 8 yıl kocasından ayrı kaldığını söyledi.

Betül oğlunu neden öldüğü konusunda ısrarlı sorulara rağmen duygusal anlarda olduğu için anlatamadı, jüri heyeti de daha fazla ısrar etmeden konuyu kapatmayı seçti.


 

Yorumlar