Doya Doya Moda Başvuru Şartları nedir, 2022 büyük değişim başvuru formu, WhatsApp iletişim bilgileri ne?

Doya Doya Moda Başvuru Şartları nedir, 2022 büyük değişim başvuru formu, WhatsApp iletişim bilgileri nedir, telefon numarası kaç? Doya Doya Moda 2022 yılı yeni sezon yarışmasına başvuru yapmak isteyen binlerce genç kız ve kadın katılım ve başvuru formu arıyor. İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda Başvuru Şartları nedir, 2022 büyük?

Doya Doya Moda Başvuru Şartları nedir, 2022 büyük değişim başvuru formu, WhatsApp iletişim bilgileri nedir, telefon numarası kaç? 2022 yılında da yine önceki yıllar gibi dolu dolu başlayan Doya Doya Moda yarışmasına başvurular alınmaya devam ediyor. Doya Doya Moda başvuru yapmak isteyen modelistler katılım formu ve başvuru yollarını arıyor. Yarışmaya katılım sağlayabilmek için öncelikle başvuru yapmak gerekiyor. Peki, Doya Doya Moda Başvuru Şartları nedir, 2022 büyük değişim başvuru formu, WhatsApp iletişim bilgileri nedir, telefon numarası kaç? Doya Doya Moda WhatsApp hattı üzerinden başvuru yapmak mümkün mü? İşte bütün bu soruların cevapları: 

Doya Doya Moda başvuru şartları konusunda araştırmalarını sürdüren model adayları veya modeller için gerekli olan bilgileri burada toparladık. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 televizyon kanalında her yıl yayınlanan Doya Doya Moda yarışması 2022 yılı yaz sezonuyla birlikte yeniden başladı. Yarışmaya her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir ilgi söz konusu. Yarışmaya katılmak isteyen, kendini göstermek, ün veya şöhret kazanmak isteyenler başvurularını yapmaya devam ediyor.

Doya Doya Moda Başvuru Formu 2022 Büyük Değişim nasıl, nereden
Doya Doya Moda Başvuru Formu 2022 Büyük Değişim nasıl, nereden

 

Yarışma başladığı halde başvurular alınmaya devam ediliyor. Çünkü her hafta elenen bir yarışmacının yerine bir sonraki hafta yeni bir yarışmacı geliyor. Yeni yarışmacı ise sürekli olan başvuru formu üzerinden başvuru yapanlar arasından seçiliyor. Bu nedenle yarışma başladığı için başvuru yapmaktan vazgeçenler bu kararını bir kez daha gözden geçirmeli ve başvuru için geç kalmadığını unutmamalı. Peki, Doya Doya Moda Başvuru Şartları Formu 2022 Büyük Değişim WhatsApp İletişim Telefon Bilgileri nasıl, nereden?

Doya Doya Moda Başvuru Formu 2022 Büyük Değişim nasıl, nereden
Doya Doya Moda Başvuru Formu 2022 Büyük Değişim nasıl, nereden

 

Doya Doya Moda yarışmasına başvuru yapabilmek için öncelikle başvuru yollarının ne olduğunu öğrenmek gerekiyor. İşte o yollar:

Doya Doya Moda Başvuru Formu 2022 Büyük Değişim nasıl, nereden
Doya Doya Moda Başvuru Formu 2022 Büyük Değişim nasıl, nereden

 

Biricincisi; Başvuru yollarından birincisi web sitesi adresidir. Bunun için Doyadoyamoda.biz isimli web sitesi kullanılmalıdır. Bu web sitesine giriş yaptığınız gibi karşınıza zaten Doya Doya Moda başvuru formu çıkıyor. Yarışmaya katılım sağlayabilmek için Doya Doya Moda katılım formu eksiksiz bir şekilde doldurulmalıdır.

İkincisi; Başvuru yollarından ikisincisi ise mail adresi yoluyla başvuru yapmaktır. Bunun için de [email protected] mail adresi üzerinden CV'yi doldurup göndermektir.

Doya Doya Moda'nın Twitter hesabı şöyle: twitter.com/doyadoyamodatv8

Doya Doya Moda Instagram hesabı ise şöyle: /doyadoyamoda

DOYA DOYA MODA 2022 YARIŞMACILARI KİM?

Zeynep Billur Uludağ

Banu Teker

Nihan Sağır

Özge Özder

Aleyna Koç

Hülya Yenidoğmuş

Tina Özdemir

DOYA DOYA MODA JÜRİLERİ KİM?

Doya Doya Moda jüri üyeleri arasında Gülşaj Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Serdar Uzuntaş ve Yasemin Yılmaz yer alıyor.

Geçtiğimiz sezon Seray Sever ve Umut Eker'in yerine bu sezon jüri koltuğunda iki farklı isim Serdar Uzuntaş ve Yasemin Yılmaz oturuyor.

Doya Doya Moda hafta içi her gün saat 16:00'da TV8 ekranında izleyici ile buluşuyor.

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH SARAÇOĞLU KİMDİR?

Gülşah Saraçoğlu, 1982 yılında dünyaya geldi.

Lise eğitimine devam ederken moda dersleri almaya başladı. Moda duayeni Dilek Hanif'in asistanı olarak atıldığı moda sektöründe kısa sürede tanındı.

2012 yılında ayrıldığı eşi Selçuk Yentur ile yeniden nikah masasına oturdu.

Bir dönem kilolarıyla başı dertte olan Gülşah Saraçoğlu verdiği kilolarla hem şaşırttı hem de bambaşka birine dönüştü. 

DOYA DOYA MODA YASEMİN KİMDİR?

Doya Doya Moda yeni sezon yayın hayatına modacı Yasemin Yılmaz ile devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl jüri koltuğunda oturan Seray Sever'in ikiz bebekleri nedeniyle programa bu yıl katılamamasının ardından, yerine Yasemin Yılmaz Doya Doya moda jürisi oldu.

Yasemin Yılmaz, 1995 yılında doğmuştur ve 27 yaşındadır. Ünlü jüri Yasemin Yılmaz hem Türkiye de hem de yurt dışında birçok önemli defileye katılmıştır.

Yasemin Yılmaz Son Olarak 2020 yılında 2020’nin en iyi çıkış yapan tasarımcısı ödülünü aldı.

Yasemin Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli Doya Doya jürisi Yasemin Yılmaz hakkında bilgiler

Fashion Weeks’te tasarımları sayesinde çok konuşulan Yasemin Yılmaz, Doya Doya Moda yeni sezon jüri üyeleri arasında bulunuyor.


 

Yorumlar

Songül kılıcarslan Ben kendimegayet iyi bakıyorum sık sık kuaför e gidiyorum vede çok titizim şık ve güzel giyinmeyi çok severim yaşım 51 ama hiç göstermem yaşımı 30 35 gibisin diyor arkadaşlarım vede sarki söylemeyi çok seviyorum
Esma Merhaba
Neslihan kirat Elbise için birben
Dua elabed Suryeliyimm kapalıyım ve 14 yaşindayim
Safiye A Göz var izan var Öncelikle elenen Rümeysa, Birben, Özde, Ayşegül bir nebze Rabia, Sabiha diğerleri büyük beden değil; Bahar ise podyum-magazin figürü, ayrıca da bayağı ince, kıyafetlerini hiçbir normal (sizlerin iddiası) toplu kadının giyebileceği kıyafetler değil! Lütfen bu yorumumu dikkate alın çünkü inandırıcılığınız yok oluyor Sağlıklı günler dilerim