Doya Doya Moda 8 Mayıs Cuma kim kazandı, kim birinci oldu?

Doya Doya Moda 8 Mayıs Cuma kim kazandı, kim birinci oldu, kolyeyi kim kazandı. Doya Doya Moda hafta finali ile ekranlara geldi. Doya Doya Moda 8 Mayıs puan durumu, haftalık toplam puanlar ve kimin kazandığı merak konusu oldu. İşte Doya Doya Moda kazananı. Altın kolye kimin oldu? Detaylar

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda kim kazandı, kim birinci oldu?

8 Mayıs Cuma Doya Doya Modkim kazandı, kim birinci oldu merak edildi. Peki Doya Doya Moda 8 Mayıs puan durumu ne oldu, kim kazandı, puanlar nasıl? Büyük beden yarışmacıların kombinlerinin puanlandığı yarışma hafta finaline geldi. Doya Doya Moda hafta finalinde kimin kazandığı merak konusu oldu. Doya Doya Moda 8 Mayıs Cuma altın kolyeyi kim kazandı, puan durumu ne oldu? Haftalık toplam puanları ve yarışmaclar ile ilgili yorumları yazımızın sonunda bulabilirsiniz.

Doya Doya Moda toplam puanlar Kemal Doğulu tarafından yarışmacılarla paylaşıldıktan sonra hafta finalinde puanlar belli olacak. Doya Doya Moda kim birinci oldu öğrenmek için yazımızın sonuna bakabilirsiniz. Doya Doya Moda Jüri üyeleri; Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever oldu. Yarışmacıların kombinleri eleştirildi ve puanlar verildi. Çok konuşulan yarışmacılardan Su 39 puanla haftayı önde götürüyor onu 37 puanla Betül izliyor bugün alınacak puanlar haftanın kazananını belirlemede çok etkili olacak. Bu hafta altın kolyeyi kim kazandı izleyiciler merak içinde. 

Doya Doya Moda kim birinci oldu, kim elendi? Hafta finalinde eleme potasına düşen isimler izleyici tarafndan merak edildi. Doya Doya Moda elenen isim bugünün sonunda belli olacak. Bu hafta yarışmaya yeni katılan isim Mezkure haftanın en düşük puanını topladı bugüne kadar aldığı toplam 24 puan. Mezkure'nin eleme potasına düşeceği tahmin ediliyor. Ancak bugün alıncak puanlar her an sonucu değiştirebilir.

Doya Doya Moda bu hafta yarışan isimler şöyle; Mira, Su, Betül, Emel, Mezkure, Hanzade ve Sündüz. Peki, Doya Doya Moda 8 Mayıs Cuma kim birinci oldu, kim elendi , altın kolyeyi kim kazandı ? İşte detaylar 

DOYA DOYA MODA 8 MAYIS PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 8 Mayıs Cuma günü kim kazandı, puan durumu ne oldu, altın kolyeyi kim aldı? Doya Doya Moda yarışmacıları Çekmeköy'deki villalarında kurulan mağazalarda alışverişlerini yapıyorlar. Büyük beden yarışmacıların kombinleri jüti üyeleri tarafından puanlanıyor.

Günün konsepeti 'Şık Bir Restoranda İftar Yemeği'. Doya Doya Moda yarışmacıları bugünün konseptine uygun kıyafetleri seçip giyecek. Büyük beden Doya Doya Moda yarışmacıları en yüksek puanı almak için çabalayacaklar.Hafta finalinde alınan toplam puanlar birinciyi belirlemede etkili olacak. Yazımızın sonunda haftalık toplam puanlar verilmiştir. Doya Doya Moda puanları en yüksek olan yarışmacı hafta finalinde altın kolyenin sahibi oluyor. Doya Doya Moda kim kazandı netleşti. Yazımızın sonunda okuyabilirsiniz.

Doya Doya Moda 8 Mayıs Cuma Puanları

Mira 15
Su 23
Betül 28
Emel 27
Hanzade 28
Sündüz 30
Mezkure 20

 

Doya Doya Moda 7 Mayıs Perşembe Puanları

Mira 14
Su 12
Betül 12
Emel 10
Hanzade 11
Sündüz 13
Mezkure 8

 

Doya Doya Moda 6 Mayıs ÇarşambaPuanları

Mira 4
Su 15
Betül 10
Emel 4
Hanzade 5
Sündüz 10
Mezkure 4

 

Su günün birincisi oldu. 

Doya Doya Moda 5 Mayıs Salı Puanları

Mira 5
Su 4
Betül 7
Emel 4
Hanzade 15
Sündüz 5
Mezkure 4

 

Günün birincisi 15 puanla Hanzade oldu. 

Doya Doya Moda 4 Mayıs Pazartesi Puanları

Mira 11
Su 8
Betül 8
Emel 12
Hanzade 4
Sündüz 5
Mezkure 8

 

Günün birincisi 12 puanla Emel oldu.  

Haftalık Toplam Puanlar

Doya Doya Moda Yarışmacıları Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Toplam Puanlar
Mira 11 5 4 14 15 49
Su 8 4 15 12 23 62
Betül 8 7 10 12 28 65
Emel 12 4 4 10 27 57
Hanzade 4 15 5 11 28 63
Sündüz 5 5 10 13 30 63
Mezkure 8 4 4 8 20 44

 

Betül bu hafta altın kolyeyi kazandı. Elenen yarışmacı ise Mezkure oldu.

 Doya Doya Moda Puanlar 

DOYA DOYA MODA BAŞVURU FORMU?

Doya Doya Moda Başvuru formu :

Doya Doya Moda Başvuru

Diğer bir yol; Mail adresi yoluyla başvuru yapmaktır. Bunun için de [email protected] mail adresi üzerinden CV'yi doldurup göndermektir. 

Kaynak: Sonhaberler

Yorumlar