Doya Doya Moda 7 Mayıs Perşembe puanları

Doya Doya Moda 7 Mayıs Perşembe puanları merak konusu oldu. Kemal Doğulu'nun son günlerde yaptığı kafa karışıklıklarını bir yenisi daha eklendi. Canlı yayında annesini arayan Doğulu, Su gelip elini öpecek dedi. Doya Doya Moda 7 Mayıs Perşembe puan durumu belli oldu. İşte detaylar

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda 7 Mayıs Perşembe puanları

7 Mayıs Perşembe Doya Doya Modpuan durumu merak ediliyor. Peki Doya Doya Moda 7 Mayıs puan durumu ne oldu, kim kazandı, puanlar nasıl? Kemal Doğulu polemiklerine bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde instagram hesabından Ece Şamlı ile samimi pozlarını paylaşan Kemal Doğulu, sevgilisi mi ar söylentilerinin üzerine bugünkü programda ise annesini telekonferans ile arayarak 'Annecim Su gelip elini öpecek' dedi. Annesinin buuyursun başım üstüne demesi üzerine jüti üyeleri Gülşah Saraçoğlu ve Seray Sever 'Hayırlı Olsun' iltifatlarında bulundular. Bu görüntülerin altında takipçilerinin paylaştığı mesajın altına biz 'Su' ile olmanı bekliyorduk yorumları olabilir. Doya Doya Moda 7 Mayıs Perşembe puan durumu belli oldu. Haftalık toplam puanları yazımızın sonunda bulabilirsiniz.

Doya Doya Moda toplam puanlar Kemal Doğulu tarafından yarışmacılarla paylaşıldıktan sonra hafta finaline bir gün kala puanlar belli olacak. Doya Doya Moda kim birinci oldu öğrenmek için yazımızın sonuna bakabilirsiniz. Doya Doya Moda Jüri üyeleri; Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever oldu. Uğurkan Eerez ise koronavirüs tedbirlerinde açıklanan 65 yaş sokağa çıkma yasağına takıldığı için programda yer almadı.

Doya Doya Moda kim birinci oldu, kim elendi? Hafta finalinde eleme potasına düşen isimler izleyici tarafndan merak edildi. Doya Doya Moda elenen isim bugünün sonunda belli olacak. Betül ve Saraçoğlu arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor.

Doya Doya Moda bu hafta yarışan isimler şöyle; Mira, Su, Betül, Emel, Mezkure, Hanzade ve Sündüz. Peki, Doya Doya Moda 7 Mayıs Perşembe kim birinci oldu, kim elendi , altın kolyeyi kim kazandı ? İşte detaylar

İÇİNDEKİLER

7 Mayıs Perşembe Puan Durumu

Haftalık Toplam Puanlar

Başvuru Formu

 

DOYA DOYA MODA 7 MAYIS PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 7 Mayıs Perşembe günü kim kazandı, puan durumu ne oldu? Doya Doya Moda yarışmacıları Çekmeköy'deki villalarında kurulan mağazalarda alışverişlerini yapıyorlar. 

Günün konsepeti 'Serbest Şıklık'. Doya Doya Moda yarışmacıları bugünün konseptine uygun kıyafetleri seçip giyecek. Büyük beden Doya Doya Moda yarışmacıları en yüksek puanı almak için çabalayacaklar. Doya Doya Moda puanları en yüksek olan yarışmacı hafta finalinde altın kolyenin sahibi oluyor. Doya Doya Moda puanları birazdan netleşecek.

Doya Doya Moda 7 Mayıs Perşembe Puanları

Mira 14
Su 12
Betül 12
Emel 10
Hanzade 11
Sündüz 13
Mezkure 8

 

Doya Doya Moda 6 Mayıs ÇarşambaPuanları

Mira 4
Su 15
Betül 10
Emel 4
Hanzade 5
Sündüz 10
Mezkure 4

 

Su günün birincisi oldu. 

Doya Doya Moda 5 Mayıs Salı Puanları

Mira 5
Su 4
Betül 7
Emel 4
Hanzade 15
Sündüz 5
Mezkure 4

 

Günün birincisi 15 puanla Hanzade oldu. 

Doya Doya Moda 4 Mayıs Pazartesi Puanları

Mira 11
Su 8
Betül 8
Emel 12
Hanzade 4
Sündüz 5
Mezkure 8

 

Günün birincisi 12 puanla Emel oldu.  

Haftalık Toplam Puanlar

Doya Doya Moda Yarışmacıları Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Toplam Puanlar
Mira 11 5 4 14 x 34
Su 8 4 15 12 x 39
Betül 8 7 10 12 x 37
Emel 12 4 4 10 x 30
Hanzade 4 15 5 11 x 35
Sündüz 5 5 10 13 x 33
Mezkure 8 4 4 8 x 24

 

 Doya Doya Moda Puanlar 

DOYA DOYA MODA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Doya Doya Moda Başvuru formu :

Doya Doya Moda Başvuru

Diğer bir yol; Mail adresi yoluyla başvuru yapmaktır. Bunun için de [email protected] mail adresi üzerinden CV'yi doldurup göndermektir. 

Kaynak: Sonhaberler

Yorumlar